Δες πώς είναι σήμερα οι μικροί πρωταγωνιστές της σειράς "Το Νησί"
"Το Νησί" ήταν η σειρά του Mega που το 2010 έκανε πρεμιέρα στο πρόγραμμα του μεγάλου καναλιού και κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. Οι μικροί πρωταγωνιστές της σειράς κατάφεραν να ξεχωρίσουν μέσα από το υπέρλαμπρο cast, αλλά όλοι αναρωτιόμαστε τί κάνουν και πού βρίσκονται σήμερα...


Η Αναστασία Τσιλιμπίου συνεχίζει να ασχολείται με την υποκριτική και μάλιστα μετρά συμμετοχές σε σειρές, αλλά και ταινίες.


Η τηλεοπτική αδερφή της Αναστασίας, η Ιφιγένεια Τζόλα ασχολείται με την υποκριτική και μετρά στο ενεργητικό της, την ελληνοφιλανδική ταινία "Περιπέτεια στο Αιγαίο".

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ifigenia Tzola ✨ (@ifigenia_tzola) στιςΤο ίδιο και η μικρή "Φωτεινή" της σειράς, η κατά τον κόσμο  Ρενέ Τζόλα, η οποία συνεχίζει να ζει με το πάθος της υποκριτικής, ενώ έχει συμμετάσχει και σε διαφημίσεις για το ραδιόφωνο και την τηλεόραση.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rene Tzola (@rene_tzola) στις

Ο τηλεοπτικός Δημήτρης, δηλαδή ο Κρητικός Μάνος Τσαγκαράκης έχει αλλάξει πολύ ενώ είναι πλέον 18 ετών. Ο ίδιος δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα συνεχίσει να ασχολείται με την υποκριτική και σύμφωνα με όσα είχε πει σε συνέντευξή του, τείνει προς τη ναυτιλία.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μάνος Τσαγκαράκης (@manostsag_) στις
Από το Blogger.