Οι άντρες που βγαίνουν με μικρότερες ζουν περισσότερο
Για μία ακόμη φορά η επιστήμη αποδεικνύει καταστάσεις που μέχρι σήμερα δεν περιμέναμε να ακούσουμε. Και φυσικά όταν μιλάμε για αποδείξεις ερευνών, μιλάμε πάντα για σχέσεις και σεξ. Αυτή τη φορά, στο μικροσκόπιο μπαίνουν εκείνοι που βγαίνουν με μικρότερες σε ηλικία γυναίκες...


Η επιστήμη έρχεται να "δικαιώσει" όσους προτιμούν να έχουν πολύ νεότερες συντρόφους και να φλερτάρουν με μικρότερες καθώς βάσει μιας σειράς ερευνών και στατιστικών στοιχείων, όσοι βγαίνουν με μικρότερες ζουν περισσότερο και είναι πιο υγιείς!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει πρόσφατη έρευνα, οι άντρες που βγαίνουν με νεότερες γυναίκες τείνουν να έχουν καλύτερη υγεία και μακροζωία. Η έρευνα βασίστηκε σε δεδομένα του online dating site OKCupid, σε μια μελέτη της Βρετανικής Στατιστικής Υπηρεσίας και σε μια επιστημονική κοινωνιολογική έρευνα που έγινε από  το πανεπιστήμιο της Στοκχόλμης.

Παράλληλα, σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στο askmen.gr οι ίδιες μελέτες έδειξαν πως στις γυναίκες δεν ισχύουν τα ίδια πράγματα. Βάσει των μελετών οι γυναίκες είναι τείνουν να είναι πιο υγιείς και να ζουν περισσότερο όταν είναι με κάποιον συνομήλικο ή  λίγο μεγαλύτερο και όχι με κάποιον μικρότερο ή πολύ μεγαλύτερο σε ηλικία.


Από το Blogger.