Αυτή η ανακαινισμένη vintage Porsche 911 θα σου μείνει αξέχαστηΗ Singer Vehicle Design, μας χαρίζει για μία ακόμη φορά μία φανταστική εκδοχή ενός θρυλικού αυτοκινήτου που μοιάζει να σχεδιάστηκε για εσένα που το όνειρό σου είναι να σκαρφαλώσεις τις Ελβετικές Άλπεις.


Η πασίγνωστη αμερικανική εταιρεία, από το 2009 μας έχει χαρίσει υπέροχες νέες εκδοχές κλασσικών Porsche (όπως τα μοντέλα Fiona και Aurora) 


Το νέο μοντέλο που παρουσίασε ονομάζεται "Mountain View" και το re - design του εντυπωσιάζει εσωτερικά και εξωτερικά. Το υπέροχο χλωμό μπλε χρώμα στο αμάξωμα και οι  υπερπολυτελείς εσωτερικοί χώροι είναι μόνο οι αρχή της ανακαίνισης που κάθε car addict person θα λατρέψει. Ο κινητήρας της άλλαξε και διαθέτει πια κίνηση 300 ίππων, ενώ από σήμερα, η συγκεκριμένη Porsche μπορεί να αποκτήσει ταχύτητες ενός υπερσύγχρονου μοντέλου εύκολα, χαρίζοντας την απόλυτη άνεση στον οδηγό.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη εταιρεία αναλαμβάνει μόνο το redesign των μοντέλων και όχι την πώληση, μιας και πρόκειται μόνο για ένα απλό και σύγχρονο έκθεμα.
Από το Blogger.