Αυτά που κάνεις & την ξενερώνουν στο σεξ σε μία λίστα που δεν πρέπει να χάσεις
Φυσικά και είναι πάρα πολύ εύκολο να την ξενερώσεις και ειδικά στο κρεβάτι. Είναι και στιγμές που την ξενερώνεις τόσο που μετανιώνει την ώρα και την στιγμή που ξάπλωσε μαζί σου. Κάποιες επιλέγουν να πουν αυτό που της ενοχλεί, ενώ άλλες δίνουν τόπο στην οργή και ξεροκαταπίνουν συνεχίζοντας να είναι μαζί σου.

Υπάρχουν λοιπόν κάποια λάθη που κάνουμε πολλά αρσενικά, χωρίς να το καταλάβουν, με αποτέλεσμα να "χαλάνε" την όλη μαγεία που μπορεί να αιωρείται στην ατμόσφαιρα εκείνη τη στιγμή. Και τα έχουμε όλα σε μία λίστα που οπωσδήποτε πρέπει να μάθεις απ'έξω και την επόμενη φορά να ξέρεις τί πρέπει να αλλάξεις ή να αυξήσεις.

Αρχικά πρέπει να σταματήσεις να της τραβάς το στήθος με δύναμη. Μπορεί να θέλεις να γίνεις άγριος και είναι απόλυτα δεκτό, αλλά μην ξεχνάς πως πρέπει να γίνουν όλα σε λογικά πλαίσια χωρίς να γίνει στο τέλος ενοχλητικό.

Είστε πολλοί εκείνοι που σας αρέσει να παίζετε ένα ερωτικό παιχνίδι με το αυτί και κατά τη διάρκεια του σεξ να της μιλάτε. Ναι, είναι ερωτογενής περιοχή για μία γυναίκα εκεί, αλλά μην κάτσεις και κανένα τέταρτο. Είπαμε πως όλα θέλουν μέτρο. Ακόμη και αυτό. 

Αθάνατες πιπιλιές. Ναι είναι το πιο όμορφο πράγμα να έχετε ο ένας κάποιο σημάδι από τον άλλον, αλλά μην ξεχνάς πως έχουμε να πάμε και σε μία δουλειά το πρωί. Να θες λοιπόν να πας στη δουλειά το πρωί και να ξυπνάς μισή ώρα νωρίτερα για να καλύψεις με make up όλα τα σημάδια. Δεν νομίζω αγάπη...

Παραδέξου το! Είναι πολλές φορές που σταματάς τον στοματικό έρωτα την πιο ακατάλληλη στιγμή. Αφού θες να το κάνεις, κάντο σωστά και μην ασχολείσαι αποκλειστικά με την κλειτορίδα αλλά με όλη την περιοχή. Η ενασχόλησή σου με μία μόνο περιοχή μπορεί να την εκνευρίσει τόσο που απλά μόλις κοιμηθείς θα αυτοϊκανοποιηθεί μόνη της για να περάσει καλά.
Από το Blogger.