Αυτά είναι τα 4 trends στα ανδρικά μαγιό για αυτό το καλοκαίρι
Δες ποιες είναι οι πιο ισχυρές τάσεις στην ανδρική  μόδα και επέλεξε εκείνη που ταιριάζει στο προσωπικό σου style. Πριν λοιπόν βγεις για τα καλοκαιρινά σου ψώνια, πρόσεξε πολύ τί στυλ, print και είδος μαγιό θα επιλέξεις και μην ξεχάσεις να δώσεις μεγάλη προσοχή στην εφαρμογή του μαγιό σου...

Μιλιτέρ μαγιό, με ρίγες, μονόχρωμα, αλλά και ρετρό, σε ένα summer fashion catalog που ακολουθεί. Φύγαμε για ψώνια λοιπόν. Μην ξεχνάς ότι το μιλιτέρ σχέδιο δεν φεύγει ποτέ από την μόδα, ενώ φέτος έρχεται να πάρει την θέση του και στην παραλία με σχέδια που κολακεύουν τρομερά, αλλά και αναδεικνύουν το μαύρισμά σου.

Νομίζεις ότι ένα μονόχρωμο μαγιό δεν μπορεί να αποδώσει την καλύτερη καλοκαιρινή μόδα; Κάνεις λάθος. Χρησιμοποίησε ανοιχτά χρώματα στα μονόχρωμα μαγιό σου και σίγουρα θα έχεις την πρώτη θέση στα fashion awards της παραλίας.

Αγαπημένες ρίγες και στα μαγιό. Λίγο μετά από την επιστροφή της ρίγας στην μόδα του καλοκαιριού, ήρθε η ώρα να αγαπήσεις τις ρίγες και στα μαγιό σου.

Ποιος είπε ότι στην παραλία δεν μπορείς να αγαπήσεις το vintage και το ρετρό; Κανείς μα κανείς δεν πρόκειται να σε εμποδίσει και φύγαμε για τα λατρεμένα H&M που φέτος το ρετρό στυλ απογειώθηκε από την καλοκαιρινή τους κολεξιόν.

Από το Blogger.