5 πορνοστάρ αποκαλύπτουν τα 4 λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο sex
Πέντε έμπειρες πορνοστάρ, που έχουν πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες ταινίες ερωτικού περιεχομένου, αποκαλύπτουν σε γνωστό γυναικείο περιοδικό, τα λάθη που κάνουν πολλές γυναίκες και... κάνουν τους συντρόφους τους να ψάχνουν για άλλη αγκαλιά, ενώ παράλληλα δίνουν τις δικές τους συμβουλές για... καλύτερες επιδόσεις...
"Δεν παίρνεις ποτέ τον έλεγχο στα χέρια σου"


"Πολλές γυναίκες, θεωρούν πως το σεξ είναι μία διαδικασία που ξεκινάει πάντα από τους άντρες και εκείνες πρέπει να ακολουθούν", σημειώνει η Julia Ann, η οποία παρατήρησε πως όταν έχει εκείνη τον κυρίαρχο ρόλο στο κρεβάτι, τότε ο άντρας αισθάνεται πιο ποθητός, σέξι και θελκτικός.

"Ανησυχείς ότι φέρεσαι και φαίνεσαι περίεργα"


Ενώ εσύ μπορεί να ανησυχείς για το πώς μοιάζει το σώμα σου την ώρα του σεξ, ενώ παράλληλα φαντάζεσαι τί μπορεί να σκέφτεται ο σύντροφός σου, οι πορνοστάρ υποστηρίζουν πως αν κάνεις focus στις ανασφάλειες χάνεις τα καλύτερα από την εμπειρία του sex. Τέλος λοιπόν οι ανασφάλειες και αφέσου ελεύθερη.

"Δεν παίρνεις το χρόνο σου"


Ενώ εσύ, αλλά και ο σύντροφός σου θέλετε να φτάσετε στην κορύφωση και ίσως αυτό σας κάνει να είστε λιγάκι βιαστικοί κατά τη διάρκεια του σεξ, η Julia Ann, τονίζει πως θα πρέπει να νιώθετε ακόμα και την παραμικρή κίνηση και αντίδραση του σώματος, ώστε να το ζήσετε στο 100%. Ίσως είναι καλό να ξεχνάτε ότι έχετε κάνει αρκετές φορές σεξ με τον σύντροφό σας και να φέρνετε στο μυαλό σας την αίγλη της πρώτης σας φοράς.

"Δεν κρατάτε οπτική επαφή"


Η πορνοστάρ Τάσα Ράιν, συμβουλεύει πως είναι σημαντικό να του δείχνετε με κάθε τρόπο ότι το απολαμβάνετε και ένας από αυτούς -και βασικότερος -είναι η οπτική επαφή. Αυτό θα κάνει τη σχέση σου με το σύντροφό σου αλλά και την ερωτική σας ζωή ακόμα πιο δυνατή.
Από το Blogger.