4 καμπάνιες που άλλαξαν τον τρόπο που βλέπουμε το ανθρώπινο σώμα
Αγαπάμε το διαφορετικό, αγαπάμε το φυσιολογικό και οι παρακάτω καμπάνιες θα σε κάνουν να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις το ανθρώπινο σώμα...

Μπορεί ο όρος "body positivity" να μας φέρνει πολύ συχνά στο μυαλό plus size bloggers ή μοντέλα που προσπαθούν να αποδείξουν ότι νιώθουν καλά με το σώμα τους και μπορούν να φορούν ότι θέλουν και παράλληλα να το υποστηρίζουν, όμως ίσως υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος μέχρι τα κορμιά των των εύσωμων, των έγχρωμων ή ακόμα και των ανάπηρων ανθρώπων να συγκαταλέγονται στα λεγόμενα "κανονικά" σώματα.

Στην προσπάθεια αυτή, editorials περιοδικών, θεματικά ημερολόγια, διαφημίσεις και hashtags στο Instagram, στέκονται συχνά αφορμή να ξεκινήσει κάτι καλύτερο.


Το ημερολόγιο του Adipositivity Project Γυμνές φωτογραφίες ανθρώπων με παραπάνω κιλά που έχει βγάλει η φωτογράφος Substantia Jones, κάθε χρόνο συγκεντρώνουν τις καλύτερες κριτικές.Η σειρά ρούχων "Thank you for staring"Η συγκεκριμένη καμπάνια, κατάφερε να βγάλει από το περιθώριο εύσωμες γυναίκες και ακόμη πιο συχνά έγχρωμες που ένιωθαν άνετες με το σώμα τους.
H διαφημιστική καμπάνια Lustworthy


H Jes M. Baker ποζάρει σε μια σειρά από διαφημίσεις στον φακό της Liora K.προκειμένου να καλύψει το κενό που υπάρχει στη διαφήμιση, όπου οι σέξι γυναίκες είναι πάντα αδύνατα μοντέλα. Ήθελε να αποδείξει στον κόσμο ότι οι άντρες βρίσκουν εξίσου σέξι και τις πιο γεμάτες γυναίκες.


Το project #ImNoModelEitherH Lane Bryant βγάζει τα ρούχα της και δηλώνει πως όσο κι αν δεν της αρέσει κάθε μέρα το κορμί της, είναι πάντα περήφανη γι' αυτό.
Από το Blogger.