4 αισθησιακές σκηνές της ελληνικής τηλεόρασης που δεν θα ξεχάσεις ποτέ ( video )

Η αλλιώς, οι σκηνές σεξ από τις σειρές του Παπακαλιάτη που δεν πρόκειται να ξεχάσεις ποτέ ( γιατί πάντα θα τις βλέπεις και σε επανάληψη στο mega )...


Μετά από ένα ανούσιο βράδυ ζάπινγκ στην συνδρομητική τηλεόραση, λίγο σερφάρισμα στο Youtube Channel του Oneman.gr από όπου και είναι τα video που ακολουθούν και δίνοντας λίγα ποσοστά τηλεθέασης στο Μεγάλο Κανάλι, η απορία γεννήθηκε: "Πόσες ερωτικές σκηνές από τις σειρές του Παπακαλιάτη θυμάμαι ακόμη;". Και η απάντηση έγινε post στο thisisjustlife.gr και το post έγινε το αισθησιακό περιεχόμενο που δεν είχα ποτέ μου στο blog μου. Γιατί ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης,  η Βίκυ Παπαδοπούλου, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, η Βαλέρια Χριστοδουλίδου και η Ιωάννα Παππά δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ από την ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης και από τη μνήμη μου. 

Μην ρωτήσετε ποιος φταίει για αυτό το post. Θα σας πω εγώ. Ο Τηλεκύβος που είχε εκείνη την ώρα και είχα βρει ήδη την λέξη. 

ΣΚΗΝΗ ΝΟ.1


Αν θέλεις να είσαι από εκείνους που θέλουν να λένε ότι η σκηνή "Όχι μέσα, σε ικετεύω" δεν σου έχει μείνει αξέχαστη, τότε σίγουρα λες ψέμματα...

ΣΚΗΝΗ ΝΟ.2


Εδώ θα σε πάω σε μία τηλεταινία. Τρεις ευχές, που μόνο τρεις δεν ήταν οι ευχές που κάναμε, αφού δεν θέλαμε να τελειώσει με τίποτα αυτή η σκηνή γιατί είχαμε μείνει με το στόμα όλοι ανοιχτό. Πες την αλήθεια. Σίγουρα άφησες να ακουστεί και ένα: "Έλα ρε μεγάλε!".

ΣΚΗΝΗ ΝΟ.3


And the Oscar Goes to.... Χριστόφορος Παπακαλιάτης που επιτέλους μας άφησε να δούμε και μία ερωτική σκηνή χωρίς αυτό, αλλά με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη. "Να με προσέχεις" ο τίτλος και όλοι προσέξαμε αυτή τη σκηνή.

ΣΚΗΝΗ ΝΟ.4


Η Πέμυ Ζούνη κάνει το σκηνικό και εμείς αποθεώνουμε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και την Ιωάννα Παππά.


Από το Blogger.