2 στυλιστικά λάθη των celebrities & πώς να τα αποφύγεις
Οι δημόσιες εμφανίσεις των celebrities πάντα προκαλούν σχόλια. Είτε με τις δηλώσεις τους, είτε με εκείνους που συνοδεύουν, είτε με τις στυλιστικές τους επιλογές. Γι αυτό και οι ίδιοι επιλέγουν το outfit τους πολύ προσεκτικά.

Ωστόσο πάντα υπάρχουν τα ατοπήματα. Συγκεντρώσαμε λοιπόν, τα στυλιστικά λάθη των celebrities και αναλύουμε τί έκαναν λάθος, αλλά και πώς εσύ μπορείς να τα αποφύγεις για να μην είσαι ποτέ out of fashion.

Ξεκινάμε με τον ταλαντούχο Matthew McConaughey. Ο πασίγνωστος ηθοποιός, μπορεί να είναι άκρως ταλαντούχος και να μας εντυπωσιάζει με τις στυλιστικές του επιλογές, όμως σε πρόσφατη εμφάνισή του μας απογοήτευσε τρομερά.
Φυσικά και θα κρατήσουμε ότι πρόκειται για ένα ωραίο tailored look, αλλά η συγκεκριμένη τάση, απαιτεί ακόμη περισσότερα, όπως το κοστούμι να σου ταιριάζει γάντι και όχι να κρέμεται το παντελόνι πάνω στο παπούτσι και να σακουλιάζει. Επίσης, ποτέ μην αφήσεις τα μανίκια να καλύπτουν τα χέρια σου! Μέγα λάθος Matthew McConaughey!

Όμως και ο αδερφός του Ben Affleck δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητος. Ο Casey Affleck, υιοθετεί πάντα ένα casual look στις εμφανίσεις του και φέτος είναι στη μόδα πιο πολύ από ποτέ.Σίγουρα δεν θα είχαμε καμία αντίρρηση με το συγκεκριμένο casual outfit που επέλεξε σε πρόσφατη έξοδό του, αλλά μήπως τελικά Casey πρέπει να περιποιηθείς λίγο τα γένια και τα μαλλιά σου. Αγαπημένε μας αναγνώστη. Μην ξεχνάς ποτέ, πως το casual look δεν συνδυάζεται με απεριποίητα μαλλιά και γένια γιατί τότε θα είσαι σαν τον πρωταγωνιστή της ταινίας "Ο ΝΑΥΑΓΟΣ" που γυρίζεται στο σήμερα.

Από το Blogger.