2 απορίες γύρω από το σεξ που σίγουρα ντρέπεσαι να εκφράσεις


Παρά τον τεράστιο όγκο άρθρων που έχουν γραφτεί γύρω από την αρχαιοτέρα των πράξεων, υπάρχουν ακόμη βασικά ερωτήματα που σίγουρα δεν έχουν απαντηθεί, αλλά παράλληλα ντρέπεσαι να εκφράσεις.


Νόμιζες πως το σεξ είναι απλό και ευχάριστο; Για κάποιους ναι, αλλά και για κάποιους άλλους όχι. Το σεξ, συνδέεται σε ποσοστό 100% με το συναίσθημα, την έρευνα και τη γλώσσα του σώματος. Και αυτό είναι που κάνει τις περιπτώσεις ακόμη πιο δύσκολες. Σηκώνουμε μανίκια λοιπόν και δίνουμε τις δικές μας ανατρεπτικές απαντήσεις σε ερωτήματα που σίγουρα φοβάσαι να εκφράσεις.


Απορία Νο1: 
"Είναι σωστό που ο παρτενέρ μου δεν θέλω 
να με φιλήσει αφού μου έχει κάνει στοματικό;"


Η συγκεκριμένη σου απορία είναι απλά τραγική. Γιατί όλες σου οι μανίες περί καθαριότητες πρέπει να σου παρουσιαστούν κατά την διάρκεια του σεξ; Αν είναι έτσι, να κάνουμε και ένα γρήγορο ντους έπειτα από κάθε διείσδυση ή μετά τον στοματικό έρωτα.

Απορία Νο2: 
"Επιτρέπεται το eye contact σε ένα one night stand;"

Φυσικά και όχι. Το eye contact απαγορεύεται αυστηρώς σε ένα one night stand, μιας και καθαρά χαρακτηριστικό των σχέσεων και μένει εκεί. Δεν είπαμε βέβαια μόλις τελειώσεις να τον πετάξεις από το κρεβάτι, αλλά όχι και να ερωτευθείς κάποιον της μιας βραδιάς.


Από το Blogger.