Ο Πάρης Σκαρτσολιάς αποκαλύπτει λεπτομέρειες από την επιστροφή του θρυλικού Καφέ της Χαράς | Συνέντευξη στον Χρήστο Κωνσταντίνου
Ο Πάρης Σκαρτσολιάς που υποδύθηκε για τρεις σεζόν τον γιο του Χάρη Ρώμα στην τηλεοπτική σειρά "ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ" μιλάει στον Χρήστο Κωνσταντίνου και στο thisisjustlife.gr για την επιστροφή του σε αυτή 13 χρόνια μετά το τέλος της, καθώς και αν τελικά στο καστ με τους παλιούς ηθοποιούς θα βρίσκεται ή όχι η Ρένια Λουιζίδου.


Έχεις συζητήσει κάτι νέο για την επιστροφή του "ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ";

Το μόνο που ξέρω σίγουρα είναι πως γράφουν τα νέα επεισόδια, άλλα δεν ξέρω ακόμα τι θα γίνει και πότε θα ξεκινήσουμε γυρίσματα διότι δεν έχουν οριστικοποιηθεί όλες οι συμφωνίες. Άλλα πάνε όλα καλά. 


Η Ρένια Λουιζίδου θα είναι;

Αυτό δεν το έχω καταλάβει ούτε εγώ να σου πω την αλήθεια.


Εσύ πιστεύεις πως χωρίς την Ρένια Λουιζίδου η επιστροφή της σειράς δεν θα έχει την ίδια επιτυχία με παλαιότερα;

Κοίταξε να δεις, είναι ένας αστάθμητος παράγοντας διότι έχω ξαναζήσει αντικατάσταση στο "ΤΑΜΑΜ" και ξέρω πως είναι δύσκολο πράγμα.


Για την Ζέτα Δούκα που έχει ακουστεί το όνομα της τι ισχύει;

Η Ζέτα δεν νομίζω ότι θα είναι αντικαταστάτρια, μάλλον θα είναι νέα προσθήκη στο καστ.
"ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ" δίχως την Ρένια Λουιζίδου μπορεί να υπάρξει;

Γενικά πιστεύω πως τα πάντα μπορούν να γίνουν άλλα δεν ξέρω οι σεναριογράφοι τι έχουν στο μυαλό τους αν και εφόσον η Ρένια δεν είναι στα νέα επεισόδια. Ίσως να σκεφθούν μια έξοδο της που να να δένει με την σειρά και να μπορεί να συνεχιστεί και να πάει καλά χωρίς αυτό να τη βλάψει. 


Υπάρχει πιθανότητα να μην γίνει την επόμενη σεζόν η σειρά;

Στην φάση που είμαστε τώρα αν γίνει θα γίνει για Σεπτέμβριο με Οκτώβριο.


Κάτι που έχει ακουστεί έντονα είναι πως τα νέα επεισόδια θα βασιστούν αρκετά πάνω στους χαρακτήρες του "Μανωλάκη" και της "Βάλιας";

Ναι αυτό έχει φτάσει και μένα στα αυτιά μου.


Όπως κατάλαβα, εσύ αν σε πάρουν τηλέφωνο δεν έχεις κάποιο θέμα να ξεκινήσεις γυρίσματα;

Εγώ εννοείται, χθες κιόλας. 


Νομίζω πως με τα νέα επεισόδια εσύ θα δώσεις περισσότερα στον ρόλο καθώς τώρα έχεις σπουδάσει και υποκριτική στο Θέατρο τέχνης. 

Ναι έτσι είναι αν και ακόμα έχω πολλά να μάθω. Εγώ αυτό που θέλω κι εύχομαι είναι να κάνω καλά την δουλειά μου, τώρα αν αυτό πάει με μια επιτυχία θα είναι τέλειο. Τώρα πια θα ήθελα να ανταπεξέλθω σε ένα επίπεδο το οποίο τουλάχιστον εμένα να με ικανοποιεί. Όμως έχω ακόμα να κάνω σπουδές διότι η υποκριτική είναι κάτι που δεν τελειώνει ποτέ.Πως βρίσκεις την επιστροφή της Σοφίας Μουτίδου που ανακοίνωσε ο Χάρης Ρώμας;

Τέλεια, φανταστική, γιατί ήταν ένας από τους πολύ αβανταδόρικους χαρακτήρας της σειράς και θα είναι και πάλι ένα από τα δυνατά χαρτιά. 


Έχεις ζητήσει από τον Χάρη Ρώμα και την Άννα Χατζησοφιά να σου πουν κάτι για τον δικό σου ρόλο; 

Όχι δεν το έχω ζητήσει επίτηδες, γιατί δεν θέλω να ξέρω τώρα, θέλω να ξέρω όταν έρθει η ώρα. 


Πιστεύεις πως τα νέα επεισόδια θα έχουν επιτυχία;

Εννοείται. Τουλάχιστον αυτό βλέπω από τις αντιδράσεις του κόσμου κι όσα μου λένε. Τα περιμένουν.


Σου άρεσε τότε το τέλος της σειράς;

Τότε ο Χάρης το είχε κάνει φανταστικά στρατηγικά το τέλος του καφέ, που ουσιαστικά δεν τελείωσε ποτέ ακριβώς για να συμβεί αυτό τώρα. Δηλαδή ο κόσμος περίμενε πως το καφέ θα επέστρεφε κάποια στιγμή. 


Αν δεν γίνει η σειρά;

Αν δεν γίνει θα πάω φαντάρος. Αλλά και να γίνει υπάρχει πιθανότητα να τα κάνω παράλληλα και στρατό και δουλειά. 


Τι σημαίνει για σένα αυτή η σειρά;

"Το καφέ της χαράς" είναι ένα σήριαλ που δεν τελείωσε ποτέ. Ειδικά για μένα και την Έφη που ήμασταν τα πιτσιρίκια είναι σημείο κατατεθέν.


Από το Blogger.