Νέα έρευνα σου παρουσιάζει την ιδανική ώρα για να γυμναστείς και να χάσεις βάροςΑν και ο δικός σου στόχος στη γυμναστική είναι κυρίως το αδυνάτισμα, τότε μία νέα έρευνα θα σου φανεί πολύ χρήσιμη μιας και έδειξε ποια είναι η ιδανική ώρα της ημέρας για να γυμναστεί κάποιος που θέλει να χάσει βάρος.

Πιο συγκεκριμένα, η έρευνα έδειξε πως όσοι αθλούνται συγκεκριμένη ώρα κάθε μέρα, έχουν μεγαλύτερη απώλεια κιλών. Η έρευνα έγινε στη Βρετανία και φανερώνει πως η ιδανική ώρα για να γυμναστεί κάποιος είναι πριν από το πρωινό του γεύμα.

Ερευνητές διαπίστωσαν πως όσοι αθλούνται προτού φάνε πρωινό καίνε περισσότερο σωματικό λίπος ως και κατά 20%, συγκριτικά με εκείνους που αθλούνται άλλες ώρες της ημέρας. Μάλιστα οι ερευνητές αναφέρουν πως η πρωινή άσκηση με άδειο στομάχι έχει κάποια οφέλη και ένα από αυτά είναι η απώλεια βάρους και η καλύτερη διάθεση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Μιλώντας επιστημονικά, πρέπει να γνωρίζεις πως η πρωινή γυμναστική προάγει την έκκριση ενδορφινών στον εγκέφαλο, οποίες μας γεμίζουν δύναμη, ευεξία, ενέργεια, αυξάνουν τη διάθεση, μειώνουν τη νευρικότητα και το άγχος. Έτσι με την πρωινή άσκηση, όλη την ημέρα θα νιώθεις πολύ καλύτερα.


Από το Blogger.