Ξετρελάθηκε με την Αθήνα η Caitlyn Jenner - 6 Απριλίου η εμφάνισή της στο "It's Show Time" του OpenΗ διάσημη transgender περσόνα επισκέφθηκε την Ελλάδα για να εμφανιστεί στην εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη στο Open Beyond TV, έχοντας στο πλευρό της την αγαπημένη της και επίσης transgender, Sophia Hutchins.

Η Caitlyn δήλωσε πως ποτέ μέχρι σήμερα κάποιος που την κάλεσε σε εκπομπή του δεν της επιφύλασσε τόσο θερμή υποδοχή. Στην εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και πολυαναμενόμενη συνέντευξη που έδωσε στον Νίκο Κοκλώνη μιλά αναλυτικά για την περίοδο αλλαγής και τις ψυχολογικές διακυμάνσεις σε αυτό της το ταξίδι. 

Οι δυο κυρίες έμειναν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και όπως είναι φυσικό απόλαυσαν τη βόλτα τους στην Ακρόπολη και στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Κατά την διάρκεια φυσικά της βόλτας τους, μοιράστηκαν με τους followers τους πολλές φωτογραφίες από τις ημέρες τους στην Ελλάδα.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) στιςΗ δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sophia Hutchins (@hutchins_sophia) στις
Από το Blogger.