Μία έρευνα αποδεικνύει πως το πορνό και το internet καταστρέφουν την ερωτική ζωή των αντρώνΚακά μαντάτα για τους νεαρούς και τους έφηβους, φέρνει μία νέα έρευνα, η οποία κάνει λόγο για εξάρτηση και εθισμό στο διαδίκτυο και στο πορνό, που φέρνει ολέθρια αποτελέσματα στην ερωτική τους ζωή.


Πιο συγκεκριμένα, η νέα έρευνα αποκαλύπτει πως οι νέοι άντρες είναι εξαρτημένοι από το πορνό και άκρως μοναχικοί, με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται ιδιαίτερα στο να κοινωνικοποιηθούν αλλά και να δημιουργήσουν σταθερές σχέσεις, μιας και έχουν αποκτήσει τεράστια οικειότητα με την τεχνολογία.

Σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στο gr.askmen.com, η διαδικτυακή μελέτη του FASTN ( Family Stability Network ) έδειξε ως αποτέλεσμα πως 6 στους 10 άντρες ηλικίας 16-19 ετών, ανησυχούν πως ποτέ δεν θα βρουν τον πραγματικό έρωτα, με το πορνό που βρίσκουν εύκολα και γρήγορα στο internet, να καθορίζει τις φιλοδοξίες τους στην ερωτική τους ζωή.

Τα αποτελέσματα της έρευνας όμως, δεν σταματούν εδώ. Από δείγμα 500 ατόμων, ένας στους τρεις άντρες, σύμφωνα με την έρευνα, θεωρεί πως όσα βλέπει στα ροζ videos στο διαδίκτυο, ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, με το 63% από αυτούς να παραδέχονται πως βλέπουν τέτοιου είδους videos, τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, ενώ το 28% από αυτούς να παρακολουθεί 5 ή και παραπάνω φορές το ίδιο διάστημα.
Από το Blogger.