Η ξένη τηλεοπτική σειρά που ψάχνει το τηλεοπτικό της σπίτι στην Ελλάδα - Τα τρομερά νούμερα τηλεθέασης που έχει χαρίσει στο εξωτερικόΟι ξένες τηλεοπτικές σειρές, από μόδα, έγιναν συνήθεια και από συνήθεια μετατράπηκαν σε αγάπη. Τώρα, όπως φαίνεται, μία ξένη εταιρεία παραγωγής ψάχνει το δικό της τηλεοπτικό σπίτι, για να φέρει μία από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές σειρές της βρετανικής τηλεόρασης στην Ελλάδα.Ο λόγος για την τηλεοπτική σειρά Emmerdale, η οποία ξεκίνησε να παίζει στην Βρετανία τη δεκαετία του 70 και δεν σταμάτησε ποτέ την προβολή της, την τρομερή πλοκή της, αλλά και τα απίστευτα νούμερα τηλεθέασης που χάρισε στο κανάλι ITV από την πρώτη ημέρα προβολής της.

Όπως φαίνεται, η εταιρεία παραγωγής της συγκεκριμένης σειράς, θέλει να προβάλει τα νέα επεισόδια της σειράς που στην ουσία για τους βρετανικούς όρους θεωρείται και το restart της ιστορίας που ξεκίνησε το 2012. Ακόμη συζητήσεις δεν έχουν γίνει με κανένα κανάλι, αλλά οι υπεύθυνοι της εταιρείας θέλουν να εμπιστευτούν την Κρατική Τηλεόραση για την προβολή της. 

Το μόνο που μένει είναι να δούμε πώς θα καταλήξει μία τέτοιου είδους συμφωνία, αλλά και τα ποσοστά τηλεθέασης που θα χαρίσει στο εκάστοτε κανάλι η συγκεκριμένη σειρά. Αξίζει να σημειωθεί πως η σειρά είναι εβδομαδιαία στην Βρετανία και πολλές φορές τα νούμερα τηλεθέασης αγγίζουν και το 70%, κάτι που η Ελλάδα έχει να δει από εποχές Νίκου Φώσκολου.
Από το Blogger.