Η ελληνίδα σχεδιάστρια Νέλλα Ιωάννου στο ΣανρέμοΗ Ελληνίδα σχεδιάστρια υψηλής ραπτικής, Νέλλα Ιωάννου, εκπροσώπησε την Ελλάδα παρουσιάζοντας την collection της “Comme une fleur” στο festival του Σανρέμο, στις 9 Φεβρουαρίου. Για πρώτη φορά, Ελληνίδα σχεδιάστρια παραβρέθηκε ως guest στο απαιτητικό ιταλικό κοινό της μόδας κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Η παρουσία της, με απλότητα και με την ίδια ιδιαίτερη αγάπη που δημιουργεί τα ρούχα της, επιβλητική, κατακτώντας τον ενθουσιασμό της διεθνούς σκηνής, μπροστά στο κόκκινο χαλί της σκάλας του Casino του Σανρεμο , υπό τον ήχο ελληνικής μουσικής του Γιάννη Μητσοκάπα.

Ως επίσημη καλεσμένη της βραδιάς, η σχεδιάστρια, έκλεισε την εκδήλωση παρουσιάζοντας 20 δημιουργίες υψηλής ραπτικής, σκορπίζοντας το άρωμα τρων λουλουδιών της από την τελευταία της συλλογή, με τις συμβουλές του γνωστού στιλίστα Κωνσταντίνου Κασπίρη. 

Ένα βράδυ οργανωμένο με επαγγελματισμό από τον Ilio Masprone και την Manuela Poletti, κατά το οποίο η σχεδιάστρια μίλησε στο κοινό της ιταλικής Ριβιέρας ευχαριστώντας με συγκίνηση για την συμμετοχή της στην 69ο festival ιταλικού τραγουδιού για την μοναδική ευκαιρία να εκπροσωπήσει τον ελληνικό πολιτισμό με τις δημιουργίες της.

Μείνετε συντονισμένοι για σημαντικές ανακοινώσεις μελλοντικών σχεδίων της σχεδιάστριας Νέλλας Ιωάννου.

Φωτογραφία, Massimo Ruvio
Από το Blogger.