Επτά χρόνια από τον θάνατο της Whitney Houston | Σαν σήμερα
Την ανέδειξαν ως μία από τις κορυφαίες ερμηνεύτριες όλων των εποχών της pop σκηνής, ενώ την αποκαλούσαν "Η Φωνή" για τις απίστευτες δυνατότητες της φωνής της. Σαν σήμερα, πριν από εφτά χρόνια, η Whitney Houston έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών...


Η Whitney είναι χωρίς αμφιβολία η γυναίκα με τα περισσότερα μουσικά βραβεία και τις αναρίθμητες πωλήσεις στην καριέρα της, ενώ το 2009 μπήκε στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες, ως η τραγουδίστρια με τα περισσότερα βραβεία και πιο συγκεκριμένα, 415. Αξίζει να σημειωθεί πως οι πωλήσεις των δίσκων της, κατάφεραν να ξεπεράσουν τα 170 εκατομμύρια παγκοσμίως.

Μπορεί η καριέρα της να γνώρισε τρομερή άνοδο με albums που άφησαν ιστορία στην παγκόσμια μουσική και με εμφανίσεις που έχουν μείνει ανεξίτηλες, αλλά η Whitney γνώρισε και την απότομη κάθοδο. Πιο συγκεκριμένα, τα τέλη της δεκαετίας του 1990 η αστραφτερή καριέρα της άρχισε να φθίνει, εξαιτίας της χρήσης ναρκωτικών. Μάλιστα, η ίδια είχε παραδεχτεί δημόσια ότι έκανε χρήση κοκαΐνης, μαριχουάνας και χαπιών. Οι πωλήσεις δίσκων μειώνονταν, ενώ η δημόσια εικόνα της, αλλά και η φωνή της, δέχθηκαν σοβαρό πλήγμα.

Τελικά, η Houston βρέθηκε νεκρή στην μπανιέρα της πολυτελούς σουίτας της στο Hilton του Beverly Hills στις 11 Φεβρουαρίου 2012, την παραμονή της απονομής των Βραβείων Γκράμι, στην οποία μάλιστα θα συμμετείχε.


Από το Blogger.