Δες πώς είναι σήμερα ο Nick Nolte - Τίποτα δεν θυμίζει τον sexy άνδρα του 1992Μπορεί το περιοδικό People, το 1992, να είχε ψηφίσει τον Nick Nolte ως τον πιο sexy άντρα του πλανήτη και ο ίδιος κάποτε να υπήρξε ένας από τους διασημότερους και πιο γοητευτικούς άντρες στο Hollywood, πλέον έχουν αλλάξει πολλά στην εμφάνισή του, αλλά και στην ζωή του.

Μερικές δεκαετίες αργότερα, ο γόης του Hollywood, έχει στο ιστορικό του νομικούς μπελάδες, λόγω της εξάρτησής του από το αλκοόλ ενώ δημοσιεύματα αναφέρουν πως αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και προβλήματα υγείας. Όσο για την καριέρα του, χωρίς αμφιβολία έχει πάρει την κατηφόρα, αλλά ίσως η εμφάνισή του στην ταινία "The Padre", είναι μία υποκριτική ανάσα στο βιογραφικό του.

Πρόσφατα, δημοσιεύτηκαν νέες φωτογραφίες του 76χρονου πια Nick Nlte, που τον παρουσιάζουν να κυκλοφορεί στο Μαλιμπού με την 10χρονη κόρη του και όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, ο άλλοτε γόης, είναι αγνώριστος, με ατημέλητα μαλλιά, παραπανίσια κιλά και άσπρη γενειάδα που ίσως να μπορούσε να του χαρίσει έναν ρόλο του Άγιου Βασίλη σε κάποια εορταστική ταινία.

Από το Blogger.