5 ταινίες που παραδίδουν μαθήματα ανδρικού styleΧωρίς καμία αμφιβολία, το cinema παραδίδει και μαθήματα ανδρικού style, ενώ παράλληλα δημιουργεί νέα ανδρικά πρότυπα μέσα από τις κινηματογραφικές εμφανίσεις ηθοποιών και τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Έτσι, για μία ακόμη χρονιά, το Fashion Beans, δημοσίευσε την ετήσια λίστα του, με τις ταινίες που παρέδωσαν "κανονικά και με τον νόμο", μαθήματα ανδρικού style.


A Bigger Splash: Βασισμένο στο La Piscine με τον Alain Delon, η συγκεκριμένη ταινία με τον Ralph Fiennes παραδίδει μαθήματα cool καλοκαιρινών casual looks. Και μπορούμε να πούμε ότι τα καταφέρνει σε αρκετά ικανοποιητικό ποσοστό, αν εξαιρέσουμε τα πολύ 70s χρώματα που μπορεί να φαίνεται πως έχουν επιλεγεί.
Supersonic: Η ταινία - ντοκιμαντέρ για τους θρυλικούς Oasis αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία, ύμνο στο casual wear.Chevalier: Η πολυβραβευμένη ελληνική ταινία αποτελεί ούτως ή άλλως μία ταινία που εξετάζει τις σχέσεις ανδρών. Όμως και η αισθητική των ρούχων της ταινίας είναι ιδανική ειδικά για εκείνους που έχουν πατήσει τα 40 ή πρόκειται να ανέβουν από αυτά.
The Nice Guys:Μία ακόμη αγαπημένη ταινία με 70s αισθητική και το δυνατό πρωταγωνιστικό δίδυμο των Ryan Gosling και Russel Crowe, που ποτέ δεν πρόκειται να απογοητεύσει το fashion addict κοινό των κινηματογραφικών του επιτυχιών.High-Rise: Με πρωταγωνιστή τον πάντα καλοντυμένο ηθοποιό Tom Hiddleston, η κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου διαδραματίζεται στα 70s και η αισθητική της εποχής αποτυπώνεται απολύτως στη μόδα. 


Από το Blogger.