Νέλλα Ιωάννου: Άρωμα Ελληνικών Λουλουδιών από την γνωστή σχεδιάστρια στην Ιταλική ΡιβιέραΗ Ελληνική Μόδα Πηγαίνει Στην Ιταλία. 

Η ελληνίδα σχεδιάστρια υψηλής ραπτικής, Νέλλα Ιωάννου, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα παρουσιάζοντας την collection της στο φεστιβάλ του Sanremo, στις 9 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για το φεστιβάλ ιταλικού τραγουδιού, το γνωστότερο στον κόσμο, όπου για πρώτη φορά θα συμμετάσχει Ελληνίδα σχεδιάστρια στα πλαίσια των εκδηλώσεων της οργάνωσης. Η Νέλλα Ιωάννου , γνωστή στο χώρο της για την τέχνη της στην υψηλή ραπτική, επιλέχθηκε να παρουσιάσει την Collection της "Comme une fleur " φέρνοντας στην Ιταλική Ριβιέρα το άρωμα των λουλουδιών της καθώς και τον πολιτισμό της. 

Κάθε ρούχο ένας ρόλος, κάθε ύφασμα και ένας χαρακτήρας, συνδυασμός χρωμάτων γεμάτος συναισθήματα, είναι στοιχεία που θέλει να δώσει η σχεδιάστρια στο φεστιβάλ του Sanremo. 

Μυστηριώδης γυναίκες με δημιουργίες υψηλής ραπτικής της σχεδιάστριας Νέλλας Ιωάννου, θα κατέβουν τα σκαλιά του casino του Sanremo, κατακτώντας το ιταλικό κοινό.

Ακολούθησε την Νέλλα, για να μην χάνεις ούτε λεπτό μαγικές στιγμές μόδας, πατώντας εδώ.
Από το Blogger.