Μία νέα έρευνα σου δείχνει τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για να κόψεις το κάπνισμαΑν και εσύ ανήκεις στην ομάδα εκείνων που θέλουν να διώξουν μακριά το τσιγάρο από την ζωή τους, μία νέα έρευνα σου δείχνει τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για να το κάνεις και αυτός δεν είναι άλλος από την μείωση του αλκοόλ. Τουλάχιστον έτσι υποστηρίζουν οι ερευνητές από το Oregon State University στις ΗΠΑ.


Το καθημερινό κάπνισμα και η κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ μπορεί να αντιμετωπιστούν καλύτερα μαζί, αναφέρει η συγκεκριμένη έρευνα και οι επιστήμονες σημειώνουν πως και οι δύο συνήθειες είναι ευρέως διαδεδομένες καθώς ένας στους 5 ενήλικες κάνει και τα δύο. 

Είναι πια γνωστό πως όσοι καπνίζουν ίσως είναι πιθανό να πίνουν και χωρίς αμφιβολία, η κατανάλωση αλκοόλ, προωθεί το κάπνισμα. Αξίζει να σημειωθεί πως στην έρευνα που δημοσιεύθηκε, παρατηρούμε πως στους άνδρες οι οποίοι μείωσαν την κατανάλωση αλκοόλ, από -κατά μέσο όρο- 29 ποτά την εβδομάδα σε 7, μειώθηκε επίσης και ο ρυθμός που μεταβολίζει το σώμα την νικοτίνη. Και αυτό τους βοήθησε στο να σταματήσουν σταδιακά το κάπνισμα.
Από το Blogger.