Ταξιδεύουμε στις πόλεις με τους πιο stylish άντρεςΣε αυτές τις πόλεις, οι άντρες είναι πιο stylish από ποτέ και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση. Ας ταξιδέψουμε στον κόσμο της μόδας μαζί τους...


Πρώτη μας στάση το fashionable Λονδίνο. Μία από τις τεράστιες πηγές της μόδας, δεν μπορεί να μην κατέχει και την πρώτη θέση στη λίστα μας με τους πιο stylish άντρες του πλανήτη. Λονδίνο! Η πόλη που γεννά νέες τάσεις στη μόδα, ενώ καταφέρνει παράλληλα να υιοθετεί κάθε τάση που βρίσκεται στον κόσμο της μόδας. Υιοθέτησε την τεράστια ευελιξία των Λονδρέζων να αλλάζουν style κάθε μέρα, δεκαετία, αλλά και να συνδυάζεις τα πάντα. Καρό παντελόνι και δερμάτινο, οι αγαπημένες επιλογές των stylish ανδρών του Λονδίνου.


Και από το Λονδίνο, ταξιδεύουμε στη μαγευτική Νέα Υόρκη. Οι κάτοικοι της Νέας Υόρκης, δείχνουν μία τεράστια άνεση να υιοθετούν καθετί νέο που υπάρχει στον κόσμο της μόδας και οι πιο stylish άνδρες της Νέας Υόκρης έρχονται στη δεύτερη θέση της λίστας μας. Συνδύασε ότι νέο κυκλοφορεί με επιρροές από κάθε γωνιά του πλανήτη.


Το ταξίδι μας τελειώνει στο μαγευτικό Παρίσι. Η πιο κοσμοπολίτικη χώρα του πλανήτη, διαθέτει τους πιο stylish άντρες και το βασικό χαρακτηριστικό των Παρισιάνων, είναι άνεσή τους με τη μόδα. Και αυτό βεβαια, βγαίνει αβίαστα σε κάθε outift τους. Ακόμη και ένα απλό outfit μπορεί να έχει τη δική του άποψη και να ξεχωρίσει στους δρόμους της πόλης.
Από το Blogger.