Πώς μία αγγελία αναζήτησης babysitter κατάφερε να γίνει viralΜία γυναίκα που ζει στις ΗΠΑ, ανέβασε στο Facebook μια αγγελία αναζητώντας babysitter για τα παιδιά της, με τις απαιτήσεις της να είναι τόσο υπερβολικές ώστε να γίνουν viral όταν κάποιος ανέβασε τη λίστα με τις απαιτήσεις της γυναίκας στο Reddit.


Πιο συγκεκριμένα, η αγγελία έγραφε: "Αναζητώ για babysitter στην περιοχή μου. Στείλτε μου προσωπικό μήνυμα εάν ενδιαφέρεστε. Ακολουθούν οι προϋποθέσεις:

Έχετε πτυχίο στην παιδική φροντίδα ή τουλάχιστον 9 χρόνια προϋπηρεσίας.
Τρεις συστατικές επιστολές με τηλέφωνα
Είστε διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή και Σαββατοκύριακα
Διαθέτετε δικό σας αυτοκίνητο και δίπλωμα οδήγησης.
Η μητρική σας γλώσσα είναι τα αγγλικά αλλά είναι επιθυμητό να γνωρίζετε μια δεύτερη για να τη μάθετε στα παιδιά μου.
Ξέρετε να παράσχετε βοήθεια πρώτης ανάγκης - Ιδανικά έχετε και σχετική άδεια.
Δεν έχετε λάβει καμία κλήση από την τροχαία και δεν έχετε κανένα νομικό πρόβλημα. (θα ελέγξω αν το όνομά σας υπάρχει στις σχετικές βάσεις δεδομένων)
Δεν έχετε τατουάζ. Δεν κάνετε χρήση ναρκωτικών ή αλκοόλ. Δεν έχετε ύποπτη συμπεριφορά στους λογαριασμούς σας στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης και περίεργες δημόσιες φωτογραφίες
Πρέπει να μην έχετε θέμα με τα δύο πιτμπουλ μου
Να μην έχετε πρόβλημα να λαμβάνετε κλήσεις μου έκτακτης ανάγκης και τελευταία στιγμή
Ζητώ άψογη εποπτεία των παιδιών
Να προθυμοποιείστε να πληρώσετε για όποια σνακ καταναλώσετε
Να θέλετε να προσέχετε ένα βρέφος και δύο παιδιά ηλικίας τριών και πέντε ετών.
Ιδανικά να είστε οπαδός του Τραμπ. Αν ναι θα σας αφήνω 10 δολάρια ανά ώρα "μαύρα". Θα είναι σαν να βγάζατε 15 δολάρια ανά ώρα, χωρίς να πληρώσετε τους φόρους.

Δεκτές μόνο σοβαρές προτάσεις".

Όπως καταλάβατε, η συγκεκριμένη γυναίκα θα προσλάβει κάποια για babysitter μόνο αν έχει 9 χρόνια προϋπηρεσία, ψηφίζει Donald Trump και φοροδιαφεύγει, χωρίς φυσικά να έχει κανένα πρόβλημα με τον νόμο, συνεπώς λευκό ποινικό μητρώο. Κι όμως αυτό το περιμέναμε μόνο στην Ελλάδα, αλλά τελικά υπάρχουν παντού οι περίεργοι!
Από το Blogger.