Όταν ο "Εφιάλτης στην Κουζίνα" του Gordon Ramsay έγινε πραγματικός εφιάλτης για μία τηλεθεάτρια ( video )Τον "Εφιάλτη στην Κουζίνα", μπορεί να τον γνωρίσαμε και εμείς εδώ στην Ελλάδα, μέσα από το project του Alpha που παρουσίασε ο Έκτορας Μποτρίνι, αλλά στο εξωτερικό, το reality που αλλάζει τις ζωές και τους επαγγελματικούς χώρους των τηλεθεατών δεν σταμάτησε ποτέ.

Μπορεί κάθε project που ανέλαβε ο Gordron Ramsay να στέφθηκε με τεράστια επιτυχία, η τελευταία του αλλαγή όμως δεν φάνηκε να είχε και τα επιθυμητά αποτελέσματα. Συνήθως στις τηλεοπτικές εκπομπές που ένα συνεργείο σε συνεργασία με διάσημους επαγγελματίες αναλαμβάνουν να αλλάξουν την μορφή από σπίτια, αυτοκίνητα, εστιατόρια, μέχρι... οδοντοστοιχίες, όλοι ενθουσιάζονται με την τελική μεταμόρφωση και ουρλιάζουν ή δακρύζουν από χαρά και ενθουσιασμό. 

Σε αυτό το επεισόδιο όμως, η τηλεθεάτρια όχι μόνο δεν εκτίμησε την πανάκριβη ανακαίνιση που έκανε στον χώρο του εστιατορίου της ο Gordon Ramsay, αλλά είπε και δημόσια πως τη βρίσκει απαίσια και τη μισεί και έβαλε τα κλάματα από απελπισία.

Από το Blogger.