Η Μαρία Κορινθίου γίνεται κούκλα και τα πικρά σχόλια στο Instagram δίνουν και παίρνουνΚαι ναι είναι γεγονός! Αυτή τη χρονιά θα δεις τη Μαρία Κορινθίου και σε μορφή κούκλας και φυσικά πρόκειται για το νέο επιχειρηματικό βήμα της ηθοποιού. Η ίδια ανέβασε τη μακέτα στο Instagram, γράφοντας "Ω ναι! Έρχεται", στην οποία βλέπουμε την κούκλα με την μορφή της που θα κυκλοφορήσει όπως γνωρίσαμε την ηθοποιό, δηλαδή μελαχρινή.


Η κούκλα θα βγει στην αγορά από το νέο έτος και θα φορά τα ρούχα της νέας ανοιξιάτικης κολεξιόν με την υπογραφή της ηθοποιού Maria Korinthioy Collection. Ο τρόπος για να την αποκτήσει κανείς, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, αρχικά θα είναι μέσω παραγγελίας σε e-shop. Η διάσημη ηθοποιός έκανε την ανακοίνωση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τα σχόλια αμέσως έπεσαν βροχή.

Αν και οι περισσότεροι στήριζαν τη Μαρία Κορινθίου και την πληθωρική φιγούρα της ως πρότυπο για την κατασκευή μιας παιδικής κούκλας, δεν έλειψαν και οι φωνές που σχολίασαν αρνητικά την επιλογή της να δεχθεί να κυκλοφορήσει κούκλα με τη μορφή της. "Εντάξει είναι όμορφη κοπέλα, ok... Από εκεί και πέρα όχι και κούκλα, είπαμε... Έχει πολύ ομορφότερες και κορμάρες έλεος. Κατέβα από τη σκάλα κοπελιά", σχολίασε κάποια στο Instagram για να λάβει την απάντηση της Μαρίας Κορινθίου: "Ας ήταν να το έκανες και εσύ και ας έλεγες όχι κοπελιά"

.
Από το Blogger.