Το "Mayans M.C." είναι κάτι καλύτερο από το "Sons Of Anarchy"
Η σειρά "Mayans M.C." έκανε πρεμιέρα χθες το βράδυ στο πρόγραμμα της Fox Greece και πρόκειται για ίσως την καλύτερη παραγωγή της FX μέχρι αυτή τη στιγμή.


Στην ουσία μιλάμε για ένα Spin Off της σειράς "Sons Of Anarchy", αλλά με περισσότερες ανατροπές, διαφορετική πλοκή (κρατώντας την ιδεολογία που μας άφησε η σειρά) και ακόμη πιο δυνατούς οικογενειακούς δεσμούς.

Αν είσαι φανατικός της Original σειράς, τότε σίγουρα θα αναγνωρίσεις τη γνωστή συνταγή του διστακτικού κεντρικού ήρωα, της αγάπης από τα παλιά και της δύναμης που κρατά η οικογένεια. Σίγουρα όμως θα μπορούσε να πει κανείς πως η σειρά είναι κάτι καλύτερο από το "Sons".

O "EZ" που είναι ο πρωταγωνιστής μας, έχει βγει από τη φυλακή και προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή του μπαίνοντας όμως στους Mayans σαν "δόκιμος" πράγμα που σημαίνει πως απλά βλέπει, ακούει αλλά δεν μιλά. Με την μόνη διαφορά ότι εδώ οι ρόλοι αντιστρέφονται και εκείνος μέσα σε ένα επεισόδιο καταφέρνει να γίνει ένας από τους βασικούς πυρήνες "προδοσίας" της κυριαρχίας της περιοχής. 

Το backstory του πρωταγωνιστή, που ξετυλίγεται σιγά σιγά σε κάθε επεισόδιο με flashbacks από τη ζωή του, σε κάνει να θες να μάθεις κι άλλα για το παρελθόν, ενώ το παρόν δεν αφήνει να τρέξεις και πολύ μακριά του, αφού είναι γεμάτο με εξελίξεις. Η μεξικανική μουσική της σειράς στο πρώτο επεισόδιο ( και σίγουρα και στα επόμενα ) είναι μοναδική. Ντύνει τις σκηνές ιδανικά, ενώ παράλληλα προσθέτει και τον συναισθηματισμό που μπορεί να χρειάζεσαι σε κάποιες από αυτές.

Ένα όμως μπορούμε να πούμε με σιγουριά. Μέχρι τώρα, το "Mayans M.C." μπορεί να συνεχίσει επάξια την κληρονομιά που άφησαν οι "Sons Of Anarchy".


Από το Blogger.