Το είδαμε & αυτό! Έμαθε ότι τον απατάει και διάβασε τα μηνύματά του την ημέρα του γάμου τουςΓια μία ακόμη φορά, ένας γάμος γίνεται το πιο viral θέμα της εβδομάδας. Αυτή τη φορά, μία νύφη, αποφάσισε να εκδικηθεί τον μελλοντικό της άντρα, όταν η ίδια έμαθε ότι τον απατά, λίγο πριν την ημέρα του γάμου τους.


Πιο συγκεκριμένα, η νύφη από την Αυστραλία, μια μέρα πριν το γάμο της, χτύπησε το κινητό της και είδε πως είχε λάβει μήνυμα από άγνωστο νούμερο. Στο συγκεκριμένο μήνυμα, υπήρχε μια σειρά από screenshots που έδειχναν τα αλλεπάλληλα ερωτικά μηνύματα που λάμβανε μια άγνωστη γυναίκα από τον αρραβωνιαστικό της.

Η πιο φυσική εξέλιξη για ένα τέτοιο περιστατικό, θα ήταν να ακυρωθεί ο γάμος. Όμως η νύφη, είχε άλλα σχέδια. Η Casey ( έτσι ονομάζεται η νύφη ) φόρεσε το νυφικό της, πήγε στην εκκλησία, αλλά πριν αρχίσει η τελετή, είπε μπροστά σε όλους τους καλεσμένους πως ο αρραβωνιαστικός της δεν είναι αυτός που δείχνει και αντί να πει τους γαμήλιους όρκους που είχε γράψει, έβγαλε το κινητό της και άρχισε να διαβάζει ένα ένα τα ερωτικά μηνύματα που είχε στείλει ο γαμπρός στην άλλη γυναίκα!

Φυσικά η αντίδραση του γαμπρού, ήταν απλά να μην μιλήσει καθόλου, ενώ ολοκληρώνοντας την ανάγνωση των μηνυμάτων, η νύφη γύρισε στους καλεσμένους και ανακοίνωσε πως δεν θα γίνει γαμήλια δεξίωση αλλά χαίρεται που είναι όλοι παρόντες και πως αυτή η μέρα είναι μια γιορτή για την ειλικρίνεια.
Από το Blogger.