Συγκινεί η νύφη που ποζάρει με τον νεκρό αρραβωνιαστικό τηςΟ λόγος για την Debbie Gerlach, από την Αριζόνα των ΗΠΑ, η οποία εδώ και ένα χρόνο σχεδίαζε να παντρευτεί τον άντρα της ζωής της, τον αρραβωνιαστικό της Randy Zimmerman.


Μπορεί ο γάμος να είχε προγραμματιστεί να γίνει στις 11 Νοεμβρίου, όμως η μοίρα επιφύλασσε κάτι πολύ δυσάρεστο, μιας και ο αρραβωνιαστικός της έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του τον περασμένο Φεβρουάριο.Η διάσημη πλέον νύφη, ζήτησε τη βοήθεια μια επαγγελματίας φωτογράφου, της Kristie Fonseca, για να κάνει κάτι πραγματικά συγκινητικό. Πιο συγκεκριμένα, η Debbie, φόρεσε το νυφικό που είχε αγοράσει για το γάμο που δεν έγινε ποτέ και με τη χρήση photoshop απέκτησε τις γαμήλιες πόζες της με τον νεκρό αρραβωνιαστικό της να είναι πλάι της, αχνός σαν φάντασμα.

Η ίδια αναφέρει πως η μοίρα της στέρησε τη μεγάλη της αγάπη και την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της και πως ήθελε αυτές τις φωτογραφίες να δείχνουν πως πάντα θα νιώθει αγάπη για τον σύντροφό της που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. Όπως είναι φυσικό, τα γαμήλια πορτρέτα αυτής της γυναίκας έκαναν τον γύρο του κόσμου.


Από το Blogger.