Ο Snoop Dogg έκανε μία ασυνήθιστη επίσκεψη στον Λευκό Οίκο (video)Ο διάσημος ράπερ, μετά τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ δήλωσε μέσα από τα social media του, πως σκοπεύει να πάει και αυτός στο Λευκό Οίκο ( μετά την επίσκεψη του Kanye West ο οποίος πια υποστηρίζει φανερά τον Αμερικανό Πρόεδρο ) για να δείξει την φανερή απέχθεια που έχει προς το πρόσωπο του Donald Trump.

Αρχικά λοιπόν, ο διάσημος ράπερ, μέσα από το Instagram του, ρώτησε τους πάνω από 28 εκατομμύρια followers του στο Instagram να του προτείνουν τι να κάνει στην προεδρική κατοικία ως έκφραση διαμαρτυρίας και οι επιλογές του ήταν να κατουρήσει σε ένα δέντρο ή να καπνίσει ένα τσιγαριλίκι.

Και φυσικά έκανε ότι του είπαν οι followers του. Έτσι λοιπόν, ο Snoop Dogg, πήγε έξω από την προεδρική κατοικία και αποφάσισε να καπνίσει ένα τσιγαριλίκι έξω από τον Λευκό Οίκο, αφού πρώτα παρκάρισε παράνομα. Λίγες ώρες αργότερα, ανέβασε ένα ακόμη video στον λογαριασμό του στο Instagram, λέγοντας πως δεν συνελήφθη και πως δεν τον κυνήγησαν πράκτορες της ασφάλειας του προέδρου.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη snoopdogg (@snoopdogg) στιςΗ δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη snoopdogg (@snoopdogg) στιςΗ δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη snoopdogg (@snoopdogg) στιςΗ δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη snoopdogg (@snoopdogg) στιςΗ δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη snoopdogg (@snoopdogg) στις
Από το Blogger.