Ο νέος κύκλος του House Of Cards θα σε πωρώσει όσο και ο πρώτοςΟ νέος κύκλος της σειράς είναι διαθέσιμος ήδη μέσα από το Netflix και μέσα από τα πέντε πρώτα επεισόδια που είδαμε, μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως ήρθε η ώρα για να ονομάσουμε το "House Of Cards" ως το νέο "Νονό", που ο τελευταίος κύκλος μας άρεσε περισσότερο από τον πρώτο.

Η σύζυγος Underwood κάθεται στην πολυθρόνα του Προέδρου των ΗΠΑ και μας φαίνεται 100% φυσιολογικό. Μετά από έναν χαρακτήρα που σιγά σιγά χτιζόταν κατά την διάρκεια της δολοπλοκίας και του παρασκηνίου, βλέπουμε την νέα Πρώτη Κυρία και μας άρεσε πολύ.

Η Claire Underwood θα σε κάνει να ξεχάσεις τον Frank ( που τον έφαγαν και λίγο στα γρήγορα για να μπορέσουν να φτιάξουν σωστά τα πρώτα επεισόδια ) και η αγωνία εκεί που έφτανε στο κόκκινο, τώρα σε ρίχνει στο κρεβάτι. Για να συνέλθεις απλά βλέπεις το επόμενο επεισόδιο.

Από την άλλη, τα γνωστά ερωτηματικά για τον Frank αρχίζουν αιωρούνται με τα "πώς έγινε αυτό;" και "ποιος το έκανε αυτό" να κυριαρχούν, ενώ αρχίζουμε να μετράμε εχθρούς της Claire που λίγους δεν τους λες.

Στα πρώτα πέντε επεισόδια, ίσως σου λείψει το "Knock Knock" στο τραπέζι και το βλέμμα του Kevin Spacey να σου δίνει την αίσθηση πως ένας ψυχοπαθής γυρνάει στην κάμερα και σε βλέπει. Μετά απλά κάθεσαι και βλέπεις τί θα γίνει στη συνέχεια και αν η Claire θα γίνει πιόνι ή θα αποκτήσει δική της ατζέντα και θα ξεκινήσει το μακελειό.
Από το Blogger.