Αυτό και αν είναι είδηση! Οι παραγωγοί του Sex & The City σχεδίαζαν να σκοτώσουν τον Mr. BigΣτην εκπομπή "Origins" του γνωστού δημοσιογράφου James Andrew Miller, αποκαλύφθηκε το σενάριο που είχαν στο μυαλό τους οι παραγωγοί του Sex And The City για την τρίτη και τελευταία ταινία της δημοφιλούς σειράς. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Mr. Big θα πέθαινε από καρδιακή προσβολή την ώρα που έκανε ντους και η σκηνή του θανάτου του θα ήταν στην αρχή της ταινίας. Μάλιστα, η υπόλοιπη ταινία θα εστίαζε στο πως η Carrie θα προσπαθούσε να διαχειριστεί την απώλεια του συντρόφου της με την στήριξη των τριών φιλενάδων της.

Μία ακόμη αποκάλυψη όμως έγινε παράλληλα στην συγκεκριμένη εκπομπή, αφού όπως αναφέρθηκε, η  Kim Cattrall διαφωνούσε με αυτό το σενάριο και αυτή την πλοκή και πως αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που δεν ήθελε να συμμετέχει στην τρίτη ταινία της σειράς Sex & The City. Αξίζει να σημειωθεί πως ο διάσημος δημοσιογράφος αποκάλυψε πως οι άνθρωποι της Kim Cattrall συμφώνησαν μαζί της πως αυτό το σενάριο δεν είχε πολλά να προσφέρει για το ρόλο της Samantha.

Έτσι λοιπόν, εξηγείται το γεγονός πως όταν η Sarah Jessica Parker μίλησε για το "ναυάγιο" της τρίτης Sex & The City ταινίας είχε πει πως η παραγωγή δεν μπορούσε να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Kim προσθέτοντας την φράση "That's Business".
Από το Blogger.