Αποκάλυψη! Όσα θα συμβούν στο πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου του Game Of Thrones


Από χθες βράδυ έχει ξεσπάσει μία τεράστια αναταραχή στο διαδίκτυο, μιας και γνωστό περιοδικό αποκάλυψε αρκετές λεπτομέρειες από όσα θα δούμε στον τελευταίο κύκλο επεισοδίων της γνωστής σειράς Game Of Thrones.

Πιο αναλυτικά, το γνωστό περιοδικό "Entertainment Weekly" όχι μόνο δημοσίευσε στο εξώφυλλο την πρώτη επίσημη φωτογραφία της τελευταίας σεζόν του GoT με τους Jon Snow και Daenerys να είναι αγκαλιά, αλλά αποκάλυψε και πώς ακριβώς θα ξεκινήσει το πρώτο επεισόδιο.

Σύμφωνα με όσα διαβάζουμε λοιπόν, η τελευταία σεζόν της σειράς θα ξεκινήσει στο Winterfell με ένα επεισόδιο που περιέχει πολλά στοιχεία που παραπέμπουν στο 1ο επεισόδιο της σειράς, κάνοντας αρκετά flashbacks και εξηγώντας σκηνές που ίσως είχαμε ξεχάσει μέχρι σήμερα. Μην περιμένεις να δεις όμως την άφιξη του βασιλιά Robert Baratheon και της συνοδείας του. Αυτή τη φορά, έρχεται η Daenerys και ο στρατός της, ενώ στη συνέχεια θα παρακολουθήσουμε μία έντονη γνωριμία με τους μαχόμενους. Μερικοί από αυτούς συναντιούνται για πρώτη φορά, ενώ μερικοί κουβαλούν περίεργες ιστορίες μαζί τους, μιας και όλοι προετοιμάζονται για την αναπόφευκτη εισβολή των White Walkers.

Επίσης, στο πρώτο επεισόδιο της σειράς, θα υπάρξουν πολλές μα πολλές συναντήσεις. H πρώτη συνάντηση Sansa και Daenerys ακούγεται αρκετά ενδιαφέρουσα, αφού η Lady of Winterfell είναι τρομερά καχύποπτη απέναντι στη καινούρια βασίλισσα στην οποία ο ετεροθαλής αδερφός και βασιλιάς της, επέλεξε να υποταχθεί και όχι μόνο....

Τέλος, διάφορες φήμες κυκλοφορούν για τη Μητέρα των Δράκων και τα "παιδιά" τηςκαι σίγουρα θα σου προκαλέσει εντύπωση το να βλέπεις ένα δράκο να προσαρμόζεται στο χειμωνιάτικο περιβάλλον του Winterfell.Από το Blogger.