2 απλά tips για να χάσεις μερικά κιλά πριν τις γιορτέςΑν είσαι από εκείνους που βλέπουν τις γιορτές να έρχονται απειλητικά, αφού φέρνουν μαζί τους πολλές θερμίδες από τα γιορτινά τραπέζια και τα γλυκά, τότε ίσως πρέπει να προετοιμάσεις το σώμα και τον οργανισμό σου, λίγο νωρίτερα.

Προσοχή! Μην προσπαθήσεις να υιοθετήσεις κάποια δίαιτα express γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι αργότερα θα πάρεις τα κιλά των γιορτών πολύ πιο εύκολα. Ίσως χρειάζεσαι κάποιες πιο δραστικές λύσεις, με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα που θα χρησιμοποιήσεις μέχρι και τις γιορτινές ημέρες.

Μπορεί να αγαπάς την ζάχαρη και να μην μπορείς μακριά της, αλλά καλό είναι να σταματήσεις άμεσα την καθημερινή κατανάλωση ζάχαρης και γλυκών. Για παράδειγμα, μπορείς να τρως ζάχαρη μόνο 1, το πολύ δύο φορές την εβδομάδα.

Μία καλή επιλογή για να χάσεις μερικά κιλά πριν τις γιορτές, είναι η κατανάλωση τσάι μέντας πριν από το κυρίως γεύμα σου. Έρευνες έχουν αποδείξει πως η μέντα κόβει την όρεξη. Κάτι που θα σε βοηθήσει να περιορίσεις την ποσότητα που θα καταναλώσεις, κάτι που κάνει και το τσάι ( με προσοχή την ποσότητα όμως γιατί έχει καφεΐνη ).

Extra Tip για εσένα που δουλεύεις πολλές ώρες και δεν προλαβαίνεις να οργανώσεις την διατροφή σου! Κάθε Κυριακή, προσπάθησε να μαγειρέψεις κάποια από τα γεύματα της εβδομάδας και να οργανώσεις ένα συγκεκριμένο πλάνο για τις καθημερινές. Έτσι, θα καταφέρεις εύκολα και γρήγορα να ελαχιστοποιήσεις τις πιθανότητες να ξεφύγεις και να κάνεις ατασθαλίες.
Από το Blogger.