Το σχόλιο της Jessica Biel για το... πέος του Justin Timberlake έγινε viralΤο διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε το 2012 και οι δύο διάσημοι stars έχουν αποκτήσει ένα αγοράκι και παραμένουν ένα από τα πιο όμορφα και αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood.


Τώρα, ο Justin Timberlake, όπως δηλώνει και ο ίδιος, έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και συγκεκριμένα την στιγμή που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα δικό του βιβλίο με τίτλο "Hindsight". Ο ίδιος, ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram που τον δείχνει να γράφει στον υπολογιστή του, γράφοντας στην λεζάντα: "Όλα τα πράγματα που βρίσκονται μπροστά και δεν τα βλέπω".

Όπως είναι φυσικό, η σύζυγός του έσπευσε να σχολιάσει από κάτω γράφοντας: "Ο δικός μου τεχνίτης του λόγου επί τω έργω. Πάντα νιώθω δέος για το μεγάλο σου... εγκέφαλο". Το σχόλιο της Jessica Biel δεν πέρασε απαρατήρητο από τους 52 εκατομμύρια followers του Timberlake και τα σχόλια για το πόσο... προικισμένος είναι ξεκίνησαν να πέφτουν βροχή.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που ένα τέτοιο σχόλιο συνδέεται με τον διάσημο τραγουδιστή, αλλά αυτή τη φορά, η διευκρίνηση για... το μέγεθος του εγκεφάλου του ( τουλάχιστον σε αυτό αναφέρθηκε ) ήρθε από την ίδια του την σύζυγο.
Από το Blogger.