Το στιλιστικό λάθος του John Stamos που δεν πρέπει να κάνεις και εσύ!Ο 55χρονος star, παραμένεις αγέραστος κα γοητευτικός. Μάλιστα, πριν από έξι μήνες, έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς, αφού απέκτησε έναν γιο, τον Billy.


Ο John Stamos λοιπόν, έκανε μία σχετικά εντυπωσιακή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί των Αμερικανικών Βραβείων στο Los Angeles. Ενώ κατάφερε να υιοθετήσει πολλά από τα fashion trends της νέας σεζόν, ο ίδιος έκανε ένα μεγάλο στιλιστικό λάθος.


Μπορεί ο John να κατάφερε με επιτυχημένο τρόπο να συνδυάσει βελούδινο σακάκι και παντελόνι με ένα T-Shirt των Jonas Brothers ( που είναι και το απόλυτο trend της σεζόν ) και aviator γυαλιά με κίτρινους φακούς, αλλά έκανε το λάθος να φορέσει παπούτσια που είναι εμφανέστατα πολύ παλιά και φυσικά βρώμικα.


Ουπς! Κάποιος ξέχασε να γυαλίσει τα παπούτσια του. Μπορεί το Grunge Revival που σου έχουμε πει νωρίτερα στον μήνα, να επιτρέπει ανατρεπτικούς στιλιστικούς συνδυασμούς και second hand ή vintage ρούχα και παπούτσια, αλλά πάντα να θυμάσαι πως τα φθαρμένα παπούτσια χαντακώνουν κάθε outfit. Ακόμα και εκείνο που έχει ως βάση το πιο ακριβό και επίσημο κοστούμι.
Από το Blogger.