Το νυφικό της πριγκίπισσας Ευγενίας είχε ένα ξεχωριστό μήνυμαΠολλοί ήταν εκείνοι που θεωρούσαν πως η πριγκίπισσα Ευγενία θα διάλεγε ένα νυφικό του Οίκου Erdem για το γάμο τους. Τελικά όμως, έκανε την έκπληξη και φόρεσε ένα πανέμορφο νυφικό που σχεδίασαν οι Pilotto & De Vos. Όμως τίποτα δεν ήταν τυχαίο στην επιλογή της...


Πιο συγκεκριμένα, ο λόγος που η πριγκίπισσα Ευγενία ήθελε το συγκεκριμένο νυφικό με άνοιγμα στην πλάτη του νυφικού της, ήταν με σκοπό να δείξει σε όλους τα σημάδια από την εγχείρηση σκολίωσης που έκανε σε παιδική ηλικία.Αναλυτικότερα, η 28χρονη Πριγκίπισσα και εγγονή της Βασίλισσας Ελισάβετ, θέλησε με το συγκεκριμένο νυφικό να περάσει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα. Όπως η ίδια ανέφερε: "Νομίζω πως μπορούμε να αλλάξουμε το πως θα πρέπει να δείχνει η ομορφιά και θα πρέπει να μπορούμε να δείξουμε τις ουλές μας ή τα σημάδια μας και αυτό είναι κάτι σημαντικό για το οποίο αξίζει να μάχομαι."

Αξίζει να σημειωθεί πως στον γάμο ήταν καλεσμένος και ο γιατρός που της έκανε την επέμβαση στην πλάτη της, ενώ μάλιστα, η επιλογή του υφάσματος δεν ήταν καθόλου τυχαία. Οι σχεδιαστές ανέφεραν πως τα μοτίβα των υφασμάτων, κρύβουν στοιχεία σημαντικά για την Ευγενία και τον σύζυγό της Jack Brooksbank και έχουν αναφορές σε άλλους γάμους της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και μάλιστα ιστορικούς.


Από το Blogger.