Το Netflix φέρνει την διαδραστική τηλεόραση στο σαλόνι σουΜε όπλο την δημοφιλή σειρά επιστημονικής φαντασίας "Black Mirror", το Netflix βάζει τους τηλεθεατές σε ενεργό ρόλο, δίνοντας
έτσι την ευκαιρία να επιλέξουν την πορεία της ιστορίας ενός επεισοδίου της σειράς. 

Πρόκειται σίγουρα για ένα αποφασιστικό βήμα που οδηγεί στην εγκατάσταση της διαδραστικής τηλεόρασης, στις streaming πλατφόρμες. Βέβαια, το "Black Mirror" θα είναι μόνο η αρχή, μιας και το Netflix σκοπεύει να δώσει την συγκεκριμένη δυνατότητα σε πολλές παραγωγές στο άμεσο μέλλον.

Η δυνατότητα του να επιλέγει την συνέχει ο τηλεθεατής, έχει προγραμματιστεί να δοθεί στην επόμενη σεζόν της σειράς, στην οποία οι τηλεθεατές θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν το τέλος της κάθε ιστορίας, αλλά χωρίς κάποιο σαφές χρονοδιάγραμμα μέχρι στιγμής. 

Αξίζει να σημειωθεί όπως το Netflix έχει δώσει μία παρόμοια δυνατότητα σε παιδικές εκπομπές, αλλά το συγκεκριμένο εγχείρημα θα απευθύνεται αποκλειστικά σε ανήλικες και εκτιμάται ότι θα είναι πολύ πιο πολύπλοκο. Για τον λόγο αυτό, πριν μπει σε λειτουργία, όλοι οι χρήστες του Netflix θα λάβουν ένα email που θα περιέχει τις αναλυτικές πληροφορίες.
Από το Blogger.