Το Netflix ανανεώνει το cast του "The Crown" - Η ηθοποιός που θα ενσαρκώσει την Camilla ParkerΜπορεί ο δεύτερος κύκλος της σειράς να κυκλοφόρησε πριν από ένα χρόνο, όμως τα όσα έχουμε ήδη μάθει για τους επόμενους κύκλους είναι πολύ περισσότερα.
Το Netflix αποφάσισε να κάνει μία ολοκληρωτική ανανέωση στο cast της σειράς, μιας και θα παρουσιάσει κεφάλαια της ζωής της Βασίλισσας Ελισάβετ! Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με το επίσημο cast, τον ρόλο της Βασίλισσας θα υποδυθεί η Olivia Colman, ενώ στη σειρά μπαίνει και η Helena Bonham Carter, η οποία θα ενσαρκώσει την Πριγκίπισσα Μαργαρίτα.

Όπως είναι φυσικό, όλοι οι fans της σειράς, αναμένουμε την είσοδο τόσο της Πριγκίπισσας Diana και της Camilla Parker. Η αλήθεια είναι πως ακόμη δεν έχει επισημοποιηθεί ποια ηθοποιός θα ενσαρκώσει την Diana, αλλά ήδη έγινε γνωστή η ηθοποιός που θα υποδυθεί την Camilla.

Αυτή θα είναι η Emerald Fennell, η οποία δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της: "Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη που θα συνεργαστώ με τόσους ταλαντούχους ανθρώπους στο The Crown. Λατρεύω την Camilla και είμαι πολύ ευγνώμων που τα εφηβικά μου χρόνια με προετοίμασαν για να υποδυθώ μια μανιώδη καπνίστρια με καρεδάκι σαν πουτίγκα, σε κατά συρροή ερωτικές περιπτύξεις."


Από το Blogger.