Τί συμβαίνει με το Mega και προβάλλει τα νέα επεισόδια γνωστής σειράς; - Σενάρια αλλαγής της απόφασης για το κλείσιμο του σταθμούΜία μεγάλη έκπληξη έκρυβε το αποψινό πρόγραμμα του Mega Channel για τους τηλεθεατές του. Πιο συγκεκριμένα, εκεί που οι φανατικοί υποστηρικτές του Mega, που παρακολουθούν συνεχώς το πρόγραμμά του και του χαρίζουν τεράστια νούμερα τηλεθέασης σε περίοδο επαναλήψεων, παρατήρησαν πως μετά από πολύ καιρό, νέα επεισόδια γνωστής σειράς, ξεκίνησαν να προβάλλονται.


Πιο συγκεκριμένα, οι τηλεθεατές, παρακολούθησαν το βράδυ της Τετάρτης ένα νέο επεισόδιο της τούρκικης σειράς "Η Νύφη". Μίας σειράς που είχε ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο των επεισοδίων της στο Μεγάλο Κανάλι, αλλά λόγω των δυσκολιών και της μέχρι σήμερα κατάστασής του, ο δεύτερος κύκλος μετακόμισε στον ΣΚΑΙ για την φετινή σεζόν.

Ακόμη πιο παράξενη, είναι η απόφαση του ΣΚΑΙ, να κόψει την προβολή των επεισοδίων του δεύτερου κύκλου από το πρόγραμμά του, με σκοπό να βάλει σε επανάληψη τα επεισόδια της σειράς "Όσο Έχω Εσένα", παρότι είχε τα δικαιώματα για ολόκληρο τον δεύτερο κύκλο.

Όπως είναι φυσικό, τα τηλεοπτικά πηγαδάκια ξεκίνησαν να σχολιάζουν και πολλοί κάνουν λόγο για μία αλλαγή στην απόφαση για το κλείσιμο του σταθμού, την οποία σηματοδοτεί και η προβολή της σειράς "Η Νύφη" από το Mega. Φυσικά τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι πληροφορίες για την παραμονή του Mega στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, όλο και φουντώνουν.
Από το Blogger.