Τί έρχεται τον Οκτώβριο στο Netflix | Ταινίες και σειρές που δεν θέλεις να χάσειςΑυτό τον Οκτώβρη μπορείς να περάσεις καλά και στο σπίτι σου, παρέα με το Netflix και όσα φέρνει η διάσημη πλατφόρμα με τις πρωτότυπες σειρές και ταινίες της...


ÉLITE

Μία νέα πρωτότυπη δραματική σειρά του Netflix, κάνει πρεμιέρα στις 5 Οκτωβρίου και μας ταξιδεύει στο Las Encinas και σε ένα ελίτ σχολείο της Ισπανίας. Εκεί θα συναντήσουμε γόνους των πιο επιφανών οικογενειών της χώρας, με μεγάλη εξαίρεση τρεις μαθητές της εργατικής τάξης που έγιναν δεκτοί όταν το σχολείο τους καταστράφηκε από σεισμό. Απαγορευμένες φιλίες και σχέσεις διαταράσσουν την ιεραρχία του σχολείου. Όταν τα πράγματα φτάσουν στην άκρα, οι διαφορετικοί κόσμοι των παιδιών θα οδηγήσουν σε προστριβές που θα καταλήξουν σε φόνο. Ποιος όμως τον διέπραξε;THE HAUNTING OF HILL HOUSE

Βασισμένο στο βιβλίο της Shirley Jackson, ένα αφήγημα θεωρείται μία από τις καλύτερες ιστορίες φαντασμάτων του 20ού αιώνα. Περίπλοκες σχέσεις και μυστηριώδεις καταστάσεις που συμβαίνουν σε ένα στοιχειωμένο σπίτι και στους ανθρώπους που κατοικούν εκεί, πλέκουν μία τρομακτική ιστορία που θα χαρίσει βράδια ατέλειωτου τρόπου στους συνδρομητές της υπηρεσίας του Netflix. Η σειρά κάνει πρεμιέρα στις 12 Οκτωβρίου.

CHILLING ADVENTURES OF SABRINA

Η ιστορία της νεαρής μάγισσας που μαθαίνει σιγά σιγά τις δυνάμεις της έρχεται στο σήμερα και ανταλλάσσει το γέλιο και τις γκάφες με πεντάλφες και μαύρη μαγεία. Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο κόμικ, με τον σεναριογράφο Roverto Aguirre-Sacasa να έχει σημαντικό ρόλο στην τηλεοπτική μεταφορά του, που σε πολλούς θα θυμίσει καταστάσεις από τον ¨Εξορκιστή" και το "Μωρό της Ρόζμαρι". Η σειρά κάνει πρεμιέρα στις 26 Οκτωβρίου.
22 JULY

Μία καταγραφή των γεγονότων της 22ας Ιουλίου του 2011 στη Νορβηγία, η οποία έχει ως κεντρικό σημείο την επίθεση του ακροδεξιού εξτρεμιστή Μπρέιβικ σε μία κατασκήνωση παιδιών, ακολουθεί η ταινία "22 July" που κάνει πρεμιέρα στις 10 Οκτωβρίου.

APOSTLE

1905 και οι αιρέσεις δεν σταματούν να απαγάγουν πολίτες. Η λύση στη συγκεκριμένη τακτική έρχεται από τον Dan Stevens και τον σκηνοθέτη Gareth Evans, μέσα από μία ταινία που χωρίς αμφιβολία θα δοκιμάσει πολύ τις αντοχές σου, αλλά και το στομάχι σου, στις 12 Οκτωβρίου που κάνει πρεμιέρα.


Από το Blogger.