Στο Reboot των Charmed οι μάγισσες δεν υπάρχουν πια! Πήγαν για σόδες!Τον πιλότο της επαναφοράς της λατρεμένης σειράς "Charmed" παρακολουθήσαμε χθες, στο πρόγραμμα της Cosmote TV, σε λιγότερο από 24 ώρες από την προβολή του στην Αμερική. Περιμέναμε πολύ, αλλά τελικά η αναμονή άξιζε, μιας και πολλά ήταν τα θετικά αποτελέσματα της επαναφοράς της πολυεπιτυχημένης σειράς.Θα περίμενε κανείς πως θα βλέπαμε από την αρχή, τρεις αδερφές που χάνουν την μαμά τους και επιστρέφουν στο πατρικό τους με αποτέλεσμα να λάβουν και τις μαγικές τους δυνάμεις, αλλά οι σεναριογράφοι της σειράς το πήγαν ένα βήμα παραπέρα και έτσι γνωρίσαμε αρχικά τις δύο αδερφές, λίγο πριν τον θάνατο της μητέρας τους.


Η σκηνή που σε όλους μας θύμισε την παλιά καλή σειρά, ήταν όταν η τρίτη αδερφή εμφανίστηκε στο σπίτι, φορώντας ένα πορτοκαλί πανωφόρι. Σας θυμίζει κάτι; Μα φυσικά εκείνο που φορούσε και η Πέιτζ στο αρχικό cast της σειράς. Ένα ευρηματικό σχέδιο της παραγωγής που θέλησε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους, αφήνοντας να εννοηθεί πως σίγουρα θα ζήσουμε ανάλογες καταστάσεις με αυτές του παρελθόντος.Ο αντίστοιχος "Λίο" δεν είναι ένας απλός τεχνίτης. Είναι καθηγητής στο πανεπιστήμιο που όλες βρίσκονται συχνά πυκνά, με την μεγαλύτερη αδερφή να είναι και μία από τις επιστήμονες αυτού. Κάτι που σίγουρα θα μας χαρίσει πολλές στιγμές γέλιου, μιας και όπως είδαμε στον πιλότο, φέτος, ίσως τα μαγικά φίλτρα των "Μαγευτικών" να αντικατασταθούν με κάποια ποιο εύχρηστα συστατικά.Μία διαφορετική προσθήκη στην σειρά, είναι εκείνη της αλλαγής γλώσσας στα ξόρκια. Οι παλιές καλές Πάιπερ, Πέιτζ και Φοίβη, χρησιμοποιούσαν την ομοιοκαταληξία για να κάνουν ένα ξόρκι και τα λατινικά ήταν σχεδόν σπάνια και τα χρησιμοποιούσαν μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις, όπως εκείνες της εξόντωσης της Πηγής, της εμφάνισης της Σκιάς και άλλων. Φέτος, δεν θα ακούσουμε ξένες ομοιοκαταληξίες, αλλά μόνο λατινικά, μιας και το CW θέλησε να δώσει έναν διαφορετικό αέρα στην σειρά.


Σίγουρα περιμέναμε κάτι διαφορετικό στα μαγικά φίλτρα των μαγισσών μας, που σίγουρα θα δούμε στη συνέχεια, αλλά καλό ήταν να βρισκόταν και στον πιλότο. Μιλάμε φυσικά για την δημιουργία του πρώτου φίλτρου των κοριτσιών που πολλοί στο twitter έγραψαν πως θα μπορούσε να προστεθεί. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, για να ενισχύσουν και τη ύπαρξη μίας επιστήμονα στην οικογένεια, το φίλτρο αντικατέστησε η μαγειρική σόδα. Οι μάγισσες δεν υπάρχουν πια. Πήγαν για σόδες που σκοτώνουν τους δαίμονες, όπου και αυτή τη φορά, ο πρώτος δαίμονας ήταν ο αγαπητικός μίας εκ των πρωταγωνιστριών.

Μεγάλο λάθος; Το "The Power Of Three Will Set Us Free" δεν ακούστηκε ξανά μετά από χρόνια...Μην ξεχνάς πως μπορείς να δεις τον πιλότο της σειράς, αλλά και όλα τα επεισόδια, ON DEMAND στο Cosmote TV Plus, μέσα από το Cosmote TV GO, ή μέσα από το Cosmote Replay TV 48 ώρες μετά από την προβολή του επεισοδίου, ενώ η σειρά παίζει κάθε Δευτέρα στις 22:00 στο CosmoteCinema 4HD.
Από το Blogger.