Οι αποκαλύψεις για την ερωτική ζωή της Pamela Anderson μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό.Ένα από τα πιο ισχυρά sex symbols της δεκαετίας του '90, μίλησε στο περιοδικό Dazed σε Q&A με θαυμαστές της. Η ίδια δήλωσε μεταξύ άλλων πως το να την βάζει ένας σύντροφός της σε ένα "βάθρο" λόγω της καριέρας, της εικόνας και της φήμης της είναι ότι χειρότερο και την κάνει να νιώθει απομονωμένη.


Η Pamela Anderson αποφάσισε να μοιραστεί με τους θαυμαστές της στιγμές από την προσωπική της στιγμή που μέχρι σήμερα κανείς δεν γνώριζε. Μεταξύ άλλων, η ίδια ανέφερε: "Ποτέ δεν βίωσα κάτι θετικό κάνοντας ένα τρίο ή ομαδικό σεξ. Όλοι οι σύντροφοί μου ζήλευαν πολύ. Εκτός ίσως από έναν που φαντασιωνόταν εμένα και μια ακόμα γυναίκα και αυτός να κοιτάει. Ακούγεται δελεαστικό μερικές φορές. Αλλά είμαι πολύ ρομαντική. Δεν απολαμβάνω το σεξ χωρίς την αγάπη και την δέσμευση. Δεν είναι κάτι που το κάνεις μηχανικά ή για να επιδεικνύεσαι. Το σεξ έχει να κάνει με την τρυφερότητα και το να μοιράζεσαι μυστικά.".

Αυτό που μας έκανε όμως ν την αγαπήσουμε περισσότερο, ήταν η παρακάτω φράση της σε απάντηση ερώτησης ενός θαυμαστή της: "Το να σκέφτονται ότι είσαι τόσο τέλεια τους κάνει ανασφαλείς και θα ζητήσουν προσοχή από αλλού. Θέλω απλά να περπατήσω χέρι χέρι στους δρόμους, να φιληθώ και να γελάσω και να αγαπηθώ.".
Από το Blogger.