Νέο χαμό στο twitter προκαλεί η Melania Trump (video)Και φυσικά ο λόγος για τον μεγάλο χαμό που προκάλεσε στο Twitter η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, είναι το γνωστό σακάκι με το οποίο εμφανίστηκε παλαιότερα και έγραφε "Πραγματικά δεν με νοιάζει... Εσένα σε νοιάζει;".


Φορώντας το επίμαχο σακάκι, η Melania, είχε καταφέρει να προκαλέσει χιλιάδες αρνητικά σχόλια, μιας και την ημέρα που επέλεξε να το χρησιμοποιήσει, δηλαδή στις αρχές του περασμένου Ιουνίου, πήγαινε να επισκεφθεί τα παιδιά μεταναστών στο Τέξας. Όπως ήταν αναμενόμενο, πολλοί βρήκαν αφορμή να την κριτικάρουν, λέγοντας πως στην ουσία η επιγραφή του μπουφάν άφηνε το υπονοούμενο πως η ίδια αδιαφορούσε για την μοίρα των άτυχων παιδιών.

Μπορεί το συγκεκριμένο θέμα να είχε ξεχαστεί, αλλά η ίδια η σύζυγος του Αμερικανού Προέδρου κατάφερε να μας θυμίσει το γεγονός, αφήνοντας παράλληλα να εννοηθεί πως την προηγούμενη φορά είχε πει ψέματα. Πιο συγκεκριμένα, σε νέα της συνέντευξη σε δημοσιογράφο του δικτύου ABC, η Melania αναφέρθηκε σε αυτό το σακάκι και ανέφερε πως το φόρεσε γιατί ήθελε να στείλει το δικό της μήνυμα σε όσους της ασκούν κριτική, ενώ ήθελε να τους δείξει πως αδιαφορεί για τα σχόλιά τους. Έτσι λοιπόν εξήγησε πως το μήνυμα τους ρούχου της, σίγουρα δεν αφορούσε τα παιδάκια των μεταναστών.

Παρότι αυτές οι δηλώσεις, έκαναν την Melania να δικαιολογήσει κάποια πράγματα, αλλά τελικά αυτό που κατάφερε ήταν να προκαλέσει νέα οργισμένα σχόλια αφού τώρα την κατηγορούν πως μόλις παραδέχτηκε πως είπε ψέματα. Καλά τα κατάφερες Melania!


Από το Blogger.