Μία "fake" συνέντευξη της Drew Barrymore έγινε viral στο twitterΗ πασίγνωστη ηθοποιός, μετρά περίπου 12 εκατομμύρια συνεντεύξεις κατά την διάρκεια της καριέρας της, που ξεκίνησε το 1982. Έτσι λοιπόν, είναι φυσικό, να γνωρίζουμε πώς μιλά η ίδια στα περιοδικά στις συνεντεύξεις της.


Όπως διαβάζουμε στο jenny.gr, όταν ο δημοσιογράφος Adam Baron είδε αυτή τη συνέντευξη με τη Barrymore στο περιοδικό της Egypt Air, Horus, του φάνηκε λίγο... περίεργη, έως και απίθανη.

Πιο συγκεκριμένα, η έναρξη της συνέντευξης έγραφε:"Παρά το ότι έχει υπάρξει ασταθής στις σχέσεις στη ζωή της, παρά τους πολλούς ανεπιτυχείς γάμους και παρά τη πολυάσχολη ζωή της διασημότητας που κυριαρχούσε στη ζωή της για πολλά χρόνια, η υπέροχη Αμερικανίδα ηθοποιός του Hollywood, Drew Barrymore, αποφάσισε πρόσφατα να κάνει απεριόριστες διακοπές για να παίξει τον πιο σημαντικό της ρόλο ως μητέρα.".

Κάτι που η Barrymore είχε "ακυρώσει" από τον Απρίλιο, μιας και στο περιοδικό "Working Mom" είχε δηλώσει πως λατρεύει είναι μία εργαζόμενη μητέρα. Και αν ξέρεις τον τρόπο που η Drew απαντά, ξέρεις ότι κάτι τέτοιο αποκλείεται να το είχε πει. Η συνέντευξη γενικότερα είχε πολλές ανακρίβειες, με πολλούς να πιστεύουν πως πρόκειται για μία fake συνέντευξη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρεία παραγωγής της Drue Barrymore, Flower Films, έδειξε εξίσου μπερδεμένη με τη συγκεκριμένη συνέντευξη, όταν το Buzzfeed News επικοινώνησε μαζί τους σχετικά με το θέμα, με τον Chris Miller ( πρόεδρος της εταιρείας ) να γράφει: "Δεν είχα ιδέα για όλο αυτό και δεν έχουμε καμία καταχώρηση της συγκεκριμένης συνέντευξης αλλά θα το ερευνήσουμε.".

Ωστόσο, το περιοδικό, επιμένει πως η συνέντευξη είναι πραγματική, γράφοντας στο Twitter πως ήταν "μία επαγγελματική συνέντευξη περιοδικού από την Dr. Aida Tekla, πρώην πρόεδρο του HFPA.


Από το Blogger.