Κι όμως είναι αλήθεια! Επιστρέφει το Big Brother στην ελληνική τηλεόραση - Το νέο concept του reality που θα δούμε
Τα μικρά πηγαδάκια στα δημοσιογραφικά γραφεία δεν σταματούν από το πρωί να συζητούν την επιστροφή του μεγαλύτερου reality show που γνώρισε η παγκόσμια τηλεόραση. Μετά από αρκετά χρόνια από την πρώτη επαφή του ελληνικού τηλεοπτικού κοινού με τον "Μεγάλο Αδερφό", ο Ant1 επαναφέρει το επιτυχημένο show και μάλιστα στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν.


Πιο συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι του Ant1 έχουν προγραμματίσει να ξεκινήσει το reality show τον Φεβρουάριο του 2019, δηλαδή έναν μήνα μετά από την λήξη του Nomads, ενώ ακόμη δεν έχει αποφασιστεί το όνομα του παρουσιαστεί. Διάφορα sites κάνουν λόγο για την επίσημη επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου στην τηλεόραση με το συγκεκριμένο show, μιας και αυτός ήταν και ο πρώτος παρουσιαστής του, ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως το όνομα της "Ρούλας Κορομηλά" έπεσε στο τραπέζι, μιας και η ίδια έχει παρουσιάσει το reality στον Alpha, όταν είχε μετακομίσει το 2010.

Αν είχες δει την παλαιότερη εκδοχή του reality, πρέπει να γνωρίζεις πως τίποτα δεν θα είναι ίδιο. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι διαγωνιζόμενοι και νέοι ένοικοι του σπιτιού του "Μεγάλου Αδερφού", θα έχουν μία επαφή με το έξω κόσμο και μάλιστα μέσω των social media. Πιο αναλυτικά, μετά από μία δοκιμασία της εβδομάδας, ο χαμένος θα αποχωρεί από το σπίτι, ενώ ο νικητής, θα μπορεί να βλέπει επιλεγμένα tweets ή Facebook Status που τον αφορούν, με σκοπό να γνωρίζει την δυναμική του στον κόσμο. 

Επίσης, μία ακόμη καινοτομία του show, θα είναι και το ότι η ψηφοφορία μάλλον θα γίνεται μέσω των social media του show, όπου οι τηλεθεατές θα έχουν την δυνατότητα να σχολιάζουν παράλληλα, κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας, όλα όσα θέλουν. 
Από το Blogger.