Η πορνοστάρ Stormy Daniels το τερμάτισε στο show του Jimmy KimmelΗ διάσημη πορνοστάρ, κατάφερε να αφήσει ολόκληρο τον πλανήτη με το στόμα ανοιχτό, μετά από τις αποκαλύψεις για τις ερωτικές σχέσεις που είχε με τον Αμερικανό Πρόεδρο Donald Trump και τώρα, αποφάσισε να μας δώσει περισσότερες πιπεράτες λεπτομέρειες, καλεσμένη στο show του Jimmy Kimmel.

Πιο συγκεκριμένα, η Stormy, μετά την κυκλοφορία του βιβλίου της με τίτλο "Full Disclosure" στο οποίο καταγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όσα έκανε με τον Donald Trump, σχολιάζει το... πέος του Αμερικανού Προέδρου και μάλιστα το συγκρίνει με μανιτάρι. Η ίδια γράφει στο βιβλίο της: "Καθώς ήμουν εκεί ξαπλωμένη αισθανόμουν ενοχλημένη που με γαμ....σε ένας τύπος με τρίχες εφηβαίου σαν το Γέτι των Ιμαλαΐων και ένα πέος σαν τον χαρακτήρα του Μανιταρούλη από το Mario Cart. Ήταν πιθανόν το λιγότερο εντυπωσιακό σεξ που έκανα ποτέ, όμως ο ίδιος δεν είχε την ίδια γνώμη.".

Τώρα, ο Jimmy Kimmel, δεν μπορούσε να αντισταθεί στον πειρασμό να ρωτήσει ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες για το πέος του Trump, με αποτέλεσμα ο γνωστός παρουσιαστής να της δείξει ένα δίσκο γεμάτο με μανιτάρια κάθε είδους για να διαλέξει με ποιο μανιτάρι μοιάζει το μόριο του Προέδρου. Η απάντηση στο video που ακολουθεί.

Από το Blogger.