Η Madonna κατάφερε να προκαλέσει πανικό με μία πόζα της αγκαλιά με ένα... sex toyΟ κακός χαμός έγινε με την Madonna, όταν ανέβασε στα social media μία πόζα που την παρουσιάζει να τρίβει κάτι που δείχνει να είναι sex toy πάνω στο πρόσωπό της.

Όταν ειδικά, έγραφε στα hashtags της πως πρόκειται για ένα σύνεργο ομορφιάς, πολλοί έτρεξαν να την σχολιάσουν ακόμη πιο αρνητικά. Βέβαια, το μυστήριο λύθηκε λίγο αργότερα, όταν η Madonna αποφάσισε να δικαιολογήσει την πρώτη της φωτογραφία, με ένα video.

Πιο συγκεκριμένα, η βασίλισσα της pop έχει πλέον το δικό της fashion beauty brand, το MDNA Skin και τα τελευταία χρόνια λανσάρει τα δικά της καλλυντικά. Έτσι λοιπόν, οι φωτογραφίες που δημοσίευσε, ήταν με σκοπό να ανακοινώσει το λανσάρισμα ενός νέου beauty roller με δύο κεφαλές.

Στη συνέχεια, η ίδια ανέβασε ένα video που εξηγεί ακριβώς τι κάνει το beauty roller της, ενώ ακόμη κάποιοι συνέχισαν να γράφουν πως πρόκειται για ένα sex toy. Μην ξεχνάμε πως ο πρότερος βίος της Madonna, μας επιτρέπει να θεωρήσουμε τα αρνητικά σχόλια, απλά κακόβουλα.Από το Blogger.