Δεν φαντάζεσαι ποια σειρά που έβλεπες στον Ant1 επιστρέφει με νέα επεισόδια το 2019Πρόκειται για μία σειρά που καθήλωσε πολλούς τηλεθεατές σε Ελλάδα και εξωτερικό, με την πλοκή της, τις ανατροπές και φυσικά το υπέροχο cast. Την έβλεπες, όταν ακόμη η Shannen Doherty έκανε εκείνο το reality με τις τρομακτικές φάρσες, το Scare Tactics και ο Ant1 είχε ακόμη πάνω αριστερά το χρυσό σήμα που όλοι αγαπήσαμε.

Ο λόγος για την ξένη σειρά "ALIAS", η οποία σύμφωνα με φήμες του εξωτερικού, πρόκειται να έρθει τον Σεπτέμβρη του 2019 με ένα reboot που δεν θέλουμε να χάσουμε. Η σειρά ακολουθούσε την ιστορία μίας μυστικής πράκτορα και όλα τα μυστήρια που έπρεπε να λύσει. Η προσωπική της ζωή γινόταν "ένα" με την επαγγελματική και όπως είναι φυσικό, για πολλά χρόνια κατάφερε να μας κρατήσει συντροφιά. Αξίζει να σημειωθεί πως πολλοί δεν θυμόμαστε το τέλος της, γιατί όπως συμβαίνει με πολλές ξένες σειρές, στην Ελλάδα δεν ολοκληρώθηκε ποτέ η προβολή των δύο (;) τελευταίων κύκλων της σειράς. Εμείς φυσικά spoiler δεν θα σου κάνουμε, αλλά πρέπει να ξέρεις πως και τότε, όλα έδειχναν πως ίσως η σειρά επιστρέψει μετά από καιρό.

Δυστυχώς ακόμη δεν έχει διαρρεύσει κάτι για την έγκυρη μεταφορά της σειράς στο σήμερα ή για την επιλογή του νέου cast για το πολυπόθητο reboot, αλλά σίγουρα πρόκειται για μία σειρά που θα θέλαμε να δούμε και πάλι στους δέκτες μας, μιας και χωρίς αμφιβολία, θα ήταν μία ωραία προσθήκη στο τηλεοπτικό μας πρόγραμμα.

Μην ψάξεις την σειρά στο Netflix, διότι δεν υπάρχει στο feed του, αλλά αν ψάξεις σωστά, θα βρεις πως τα DVD της σειράς είναι σίγουρα πολύ φθηνά.


Από το Blogger.