Απίστευτο! Η Lindsay Lohan προσπάθησε να απαγάγει ένα παιδάκι κατά την διάρκεια live μετάδοσης (video)Σε ένα video που η ίδια έσπευσε να το διαγράψει, φαίνεται πως η Lindsay Lohan αποφάσισε να επεκταθεί και στον κόσμο των απαγωγέων, με ένα απίστευτο και περίεργο περιστατικό που το παρακολούθησαν εκατομμύρια followers...

Στο video που κάνει τον γύρο του κόσμου, παρουσιάζεται η Lohan να βγαίνει από το αυτοκίνητό της και να λέει πως θα μας συστήσει μια οικογένεια προσφύγων. Στη συνέχεια, πλησιάζει μια τετραμελή οικογένεια που έχει σκεπαστεί με κουβέρτες και στέκεται στην άκρη του δρόμου και η Lindsay προσπαθεί να τους πείσει να πάνε σε να κοιμηθούν σε ένα ξενοδοχείο με δικά της έξοδα.

Η οικογένεια δεν αντιδρά, αλλά η Lindsay δεν σταματά και  αρχίζει να μιλάει στο ένα αγοράκι και του ζητά να φύγει μαζί της. Το καλεί στο ξενοδοχείο της για να μείνει εκεί και να δουν ταινίες, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και πως "αυτός θα είναι πια το αφεντικό!". Η οικογένεια πάλι δεν αντιδρά,  ωστόσο όταν η Lohan γίνεται πιο πιεστική και ζητά το ένα παιδί, η μητέρα αρνείται και προσπαθεί να προστατέψει τα δύο προσφυγόπουλα. Η ηθοποιός κατηγορεί τους γονείς για τράφικινγκ με θύματα τα ίδια τους τα παιδιά, προσπαθεί να αποσπάσει το ένα και η μητέρα της επιτίθεται.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο video, προκάλεσε χιλιάδες αντιδράσεις με χρήστες των social media να βρίζουν την Lindsay και να σχολιάζουν πως συμπεριφέρεται σαν ανόητη και πως είναι ηλίθιο να προσπαθεί να αποσπάσει κανείς τα παιδιά από τους γονείς τους νομίζοντας πως έτσι κάνει μια καλή πράξη.


Από το Blogger.