Η Bella Hadid μοιράζει εγκεφαλικά στο Παρίσι με ένα απίστευτα στενό ροζ φόρεμαΤο διάσημο μοντέλο, συνεχίζει τις νυχτερινές του βόλτες στο Παρίσι, δίνοντας το παρών σε πολλά fashion shows μεγάλων Οίκων Μόδας, στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας στην Πόλη του Φωτός.

Η ίδια, αποφάσισε να μοιραστεί με τους εκατομμύρια followers της, μία σειρά από πόζες της, σε μία από τις νυχτερινές της εμφανίσεις, με ένα υπέροχο στράπλες ροζ φόρεμα, που είναι απίστευτα στενό στη μέση.

Η Bella, κατάφερε να απογειώσει για μία ακόμη φορά μία δημιουργία του Jean Paul Gaultier. Το συγκεκριμένο φόρεμα αναδεικνύει απίστευτα την λεπτή μέση της 21χρονης Hadid και τα σχόλια στο Instagram δεν άργησαν να εμφανιστούν με κάποιους να γράφουν πόσο sexy είναι, αλλά και κάποιους να την θεωρούν αρνητικό πρότυπο για τα νεαρά κορίτσια μιας και φαίνεται πως είναι υπερβολικά αδύνατη. Βέβαια, ίσως κάνει πολύ καλή δουλειά ο κορσές του φορέματος, μιας και γνωρίζουμε πως οι δημιουργίες του Gaultier έχουν ως βάση τους κορσέδες και μόνιμο στόχο να τονίζουν μέση και στήθος.


Από το Blogger.